Egyéb kategória

„Szeretem a férjemet, de nem akarok vele szexelni” – nők vallottak a szexmentes kapcsolatukról

Legyünk őszinték: a szex nagyon is fontos része egy kapcsolatnak. Vannak azonban olyan nők, akik – bár állítják, szeretik a férjüket – mégsem bújnak velük ágyba. Most erről vallottak.

vous - 2017.03.18.
„Szeretem a férjemet, de nem akarok vele szexelni” – nők vallottak a szexmentes kapcsolatukról

A Women's Healthnek olyan házas nők meséltek a kapcsolatukról, akik szerelmesek a párjukba, mégsem szexelnek velük. Soha. Íme az indokok:

1. „Sosem volt hangulatom a szexhez”

„Először azt hittem, valami baj van a kapcsolatunkkal. Az elején ugyanis sokszor csináltuk, volt, hogy hatszor is egy héten. Állatok voltunk, imádtuk minden percét. De nagyjából másfél évig sosem volt hangulatom a szexhez. Buzdító beszédet kellett mondanom magamnak annak érdekében, hogy hetente legalább egyszer csináljuk, és a párom úgy gondolja, hogy jó volt. De egyébként minden rendben volt. Szerettem őt és vonzódtam hozzá. Csak a szexhez nem volt kedvem. Ő mindig támogatott. Soha nem éreztette vele, hogy haragszik emiatt. Végül rájöttem, hogy a fogamzásgátló miatt volt az egész, ugyanis amikor az orvos nem írta fel nekem, jobban éreztem magam és most már 2-3 alkalommal csináljuk egy héten.” – Heather, 32

szex szeretkezés pár

Minden jó, de szex alig van – kell aggódni vagy nem a párkapcsolatért?

„Azt hiszem, pont ez az a kérdés, ami egy társaságot megoszt. A kérdés, amiről mindenkinek van véleménye, és nincsen egyetértés. Feltettem a kérdést több ismerősömnek is, kíváncsi voltam, mit fognak válaszolni.”

A cikket IDE kattintva elolvashatjátok!

2. „Az utolsó dolog, amire gondolni akarok az az, hogy meztelenre vetkőzzek”

„Senki sem mondja ezt, mikor tini vagy, vagy a húszas éveidben jársz, de a szex más lesz, miután gyerekeitek lesznek. Talán azért, mert mindig fáradt vagyok, és az utolsó dolog, amire gondolni akarok az az, hogy meztelenre vetkőzzek, a férjemnek mutogassam a terhesség utáni testemet és szexeljek vele. Ne értsetek félre, szeretem őt és szeretem a közös életünket. Egyszerűen undorodom a testemtől, és inkább aludnék, mikor végre a gyerekek is elalszanak. Ő nincs otthon egész nap, mert dolgozik, ezért este már fáradt. Én a gyerekek miatt vagyok fáradt. Ez egy folyamatos küzdelem a házasságunkban, és elég nagy szívás.” – Juliet, 29

3. „Vele szeretném eltölteni a hátralévő életemet, de nem szeretnék vele szexelni”

„Több mint 23 éve házas vagyok. Már annyit szexeltem életem során, hogy elég volt, őszintén, végeztem vele. Untat. A férjem nem érti. Azt mondta, próbáljunk ki új dolgokat. A múlt hónapban azt mondta, vegyünk szexórákat, rendel egy erről szóló könyvet és próbáljuk ki a szvingerkedést. De én azt mondtam neki, jól vagyok. Szeretem őt. Vele szeretném eltölteni a hátralévő életemet, de nem szeretnék vele szexelni. Ezt el kell fogadnia, nincs más választása.” – Linda, 48

Címkék: #kapcsolat #nők #szex
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
Világ
Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
vous - 2024.04.22.
A fenntartható ásványvízfogyasztás iránt egyre növekszik a kereslet Magyarországon. Eközben az év elején bevezetett visszaváltási rendszer akadozik, a beszerelt automaták többsége szinte üres. Az első negyedév alatt emiatt csak PET-palackból 400 millió fogyhatott el, amelynek kétharmada nem hasznosul újra. A környezettudatosság szempontjából így fontos állomás, hogy az első cserepalackos ásványvíz áprilistól az Interspar és a Príma szelektált üzleteiben is országszerte kapható. Az átlagosan 25-ször újratölthető palackos Oonly ásványvizet január közepén kezdte el gyártani pannonhalmai üzemében a magyar márka, amely a jelenleg ismert egyik legkörnyezetkímélőbb megoldás a hazai piacon.

Otthon

Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
Otthon
Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
vous - 2024.04.26.
Az esztétikum, a rendezettség és a harmónia rendkívül fontos egy lakás berendezése szempontjából. Akkor tudjuk igazán jól érezni magunkat otthonunkban, ha nemcsak praktikus és kényelmes, hanem tetszetős is egyben.