Trend

Szoknya és sportcipő? Miért ne! – 5 jel, hogy sportos csaj van születőben

Ha rendszeresen sportoltok, és egyre nagyobb teret kap az életetekben a mozgás és az edzés, akkor biztos vagyok benne, hogy ez a ruhatáratokon, öltözködési szokásaitokon is meglátszik.

vous - 2017.03.18.
Szoknya és sportcipő? Miért ne! – 5 jel, hogy sportos csaj van születőben

Saját magam is tapasztalom, hogy amióta ismét az életem részévé vált a rendszeres mozgás, a vásárlási szokásaim is megváltoztak. Ez nem jelenti azt, hogy nem vásárolok, vagy hogy kevésbé figyelek a megjelenésemre, csak már más dolgok kötik le a figyelmem egy plázában, mint pár évvel ezelőtt, és másra költöm inkább a pénzt. Hiába, na, a sportolás tényleg átalakít – belülről is.

Íme a top 5 jele annak, hogy sportos csaj van születőben!

#1 A shoppingolás nálatok a sportboltban kezdődik

Mit nektek csillogó-villogó kirakatok, ha megakad a szemetek egy sportruhabolton! Míg a divatüzletekben bóklászó lányok ott töltik a nap nagy részét, addig ti a kényelmesebbnél kényelmesebb ruhadarabok között nézelődtök.

Objektum doboz

#2 Ti örültök a legjobban az elegáns ruha + sportcipő trendnek

Ugyanis még nem annyira elfogadott dolog sportcipőben és szoknyában flangálni, pedig a legvagányabb dolog, amit el tudok képzelni. A sportos csajok is szeretnek szoknyába bújni, ám nem biztos, hogy lemondanának a sportcipő kényelméről, így nekik a legjobb választás ez a kombó.

Objektum doboz

#3 Minden vágyatok, hogy a munkahelyen is sportosan öltözködhessetek

Hiába, ha már egyszer hozzászoktatok a sportos outfithez az edzőteremben, nehezen mondtok le róla máshol. A sportos ruhák vidámak, színesek, ráadásul jól össze is tartanak, így nem nehéz ragaszkodni hozzájuk. Ilyenkor kicsit irigylem Hosszú Katinkát, mert ő a munkájából adódóan jobbnál jobb szettekben feszít–- a munkában is.

Apropó, itt találtok pár outfitet, amit bátran bevethettek a munkahelyen is!

Objektum doboz

#4 Nem értitek, miért gondolják egysíkúnak a sportos öltözetet

Főleg, mert rengeteg módon variálhatjátok a mintákat, színeket. Sportosan öltözködni azt jelenti: vidáman öltözni. Hiszen kevés ruhatárban van annyi neon és vidám szín, mint ebben a vonalban. 

Objektum doboz

#5 Éltek-haltok a sportos kiegészítőkért

Míg mások azt hiszik, az edzős ruhákhoz nem lehet ékszert és egyéb kiegészítőt felvenni, ti pontosan tudjátok, hogy a lehetőségek végeláthatatlanok. Ott vannak a mókás fejpántok, csuklópántok, karórák, szilikonos dekorelemek, táskák, amelyekkel fel tudjátok dobni a szetteteket. 

Objektum doboz

csefalvay-fanny-grafika-athleisure-sport-divat

Jóganadrágban egész évben – avagy hogyan hódít az athleisure stílus

Az elmúlt években a nagy divatházaknak köszönhetően a sportruházat kiszabadult az edzőtermek falai közül, és beépült a mindennapok ruhatárába. Ez a változás teljes mértékben elmosta a határokat az öltözködésben. A sportos elemek így tökéletesen beilleszthetőek egy elegáns nő ruhatárába is.

A cikk folytatását ide kattintva olvashatjátok.

Ajánlott cikkek