sony_world_photography_awards_2017_1200

Nem is hisszük el, hogy ilyen tényleg létezik! Ezek voltak az elmúlt év legcsodásabb fotói

Idén már 10. alkalommal rendezik meg a Sony World Photography Awardsot, ami tulajdonképpen a világ legnagyobb fotósversenye. A győztesre még áprilisig várni kell, de a jelölteket már kihirdették (ismét szurkolhatunk egy magyar fotósért is). Mi nem tudunk betelni ezekkel a képekkel, nektek melyik a kedvencetek?

183 országból 227 596 alkotást küldtek be a Sonyhoz azzal a reménnyel, hogy talán az ő alkotásuk lesz az idei nyertes a Sony World Photography Awardson. A győztes nemcsak 25 000 dollárral és Sony-cuccokkal lesz gazdagabb, de magáénak tudhatja a nagyon megtisztelő „Év fotósa” címet is (íme a tavalyi nyertesek). A fotósvilágban pedig ez tényleg nem kis dolog. Idén ráadásul olyan országokból is érkeztek fényképek, ahonnan korábban még soha: Örményországból, Kubából, Izlandról és Szaúd-Arábiából is.

Több kategóriában is lehetett nevezni, például természet, építészet vagy portréfotókkal is, ráadásul a profik és az amatőrök is külön versenyeznek. Külön öröm, hogy egy magyar fotósért is izgulhatunk: Hlinka Zsolt is bekerült a legjobb 10 közé építészet kategóriában.

Hlinka a „Városi szimmetria” fotósorozatával versenyez, ami a Duna partján álló épületeket mutatja be.

Objektum doboz

Következzenek a további kedvenceink

Objektum doboz
Objektum doboz
Objektum doboz
Objektum doboz
Objektum doboz
Objektum doboz
Objektum doboz

Mi már ezek közül sem tudnánk választani, nálatok melyik a favorit?