Egyéb kategória

A hiba, amit tuti, hogy ti is elkövettek szemöldökszedés közben

Talán kijelenthetjük, hogy sosem volt még olyan menő a vastag szemöldök, mint manapság. A hírességeknek, többek között Cara Delevingne-nek köszönhetően a „tökéletes” szemöldök elérése fontosabb lett, mint valaha. Egy hibát azonban tuti, hogy ti is elkövettek szemöldökszedés közben! 

vous - 2017.03.20.
A hiba, amit tuti, hogy ti is elkövettek szemöldökszedés közben

Oké, valamit érdemes már most letisztázni: attól, hogy a természetes, vastag szemöldök a menő, a szemöldökcsipeszünkre továbbra is szükségünk van. A kósza szálak és az összenőtt szemöldök ugyanis továbbra sem túl szexi. Viszont egy dolgot mindenképp jegyezzetek meg, ha nekiálltok a szemöldökszedésnek: a szemöldökeitek nem ikrek, hanem testvérek! 

arc lány szőke virágkoszorú fonat

7 szemöldökgyilkos módszer, amit azonnal felejtsetek el

Ha nőként van problémánk a sminkeléssel, akkor a füstös szemek után a második legnehezebb dolog valószínűleg a tökéletes, vagy inkább csak archoz illő szemöldök elkészítése. Most ebben fogunk segíteni nektek!

A teljes cikket ITT olvashatjátok el.

A She Finds szerint a tökéletes szemöldökök útjában ugyanis sokszor pont a tökéletesen egyforma szemöldökök állnak. NE arra törekedjetek, hogy a két szemöldökötök teljesen egyforma legyen, mert az sosem fog sikerülni. Ha folyton csak összehasonlítgatjátok a kettőt, annak az lesz a vége, hogy túl vékonyra szeditek az egyiket – vagy rosszabb esetben mindkettőt.

Legyen nagyjából azonos a két szemöldökötök vastagsága, hossza és formája, de nem kell hogy minden szál ugyanúgy álljon, hiszen az szinte lehetetlen. Ha nagyon zavarnak az apró különbségek, akkor inkább szemöldökceruzával vagy -porral próbáljátok őket egyformává varázsolni!

Objektum doboz

Ajánlott cikkek