Egyéb kategória

Kardashianék után: Miley Cyrus családja saját valóságshow-t indít

Kardashianék realityműsora már régóta megy a tévében, most pedig lehet, hogy vetélytársuk akadt. Miley Cyrus családja ugyanis saját valóságshow-t indít.

vous - 2017.03.21.
Kardashianék után: Miley Cyrus családja saját valóságshow-t indít

A realityműsorok koronázatlan királyaként a Kardashianeket tartjuk számon, hiszen az életüket bemutató show már nagyon régóta megy a tévében. Most pedig egy újabb sztárcsalád lép a nyomdokaikba, Cyrusékhoz ugyanis beköltözik egy stáb, és saját műsort kapnak.

Ebben egyébként nem Miley lesz a főszereplő, mielőtt azt gondolnátok, hogy róla szólna a sztori. Valójában a középpontban anyja, Tish és testvére, Brandi állnak majd, és kivételesen nem bulvárszempontból közelítik meg őket. Helyette inkább arról lesz szó, hogy az anya-lánya duó különböző házakba látogat el, és lakberendezőként átalakítják ezeket. Ami egy kicsit érdekessé teszi a dolgot, hogy mindketten különböző módokon rendezik be a lakásokat, majd a tulajnak választania kell, melyik Cyrus ötlete tetszett jobban.

Az első előzetes már itt is van

Objektum doboz

Én személy szerint egyáltalán nem rajongok a valóságshow-kért, így talán nem kell megemlítenem, de Kimék műsorát sem követem. Épp ezért kritizálni nem is fogom őket, mindössze annyit mondanék, hogy az mindenképpen pozitív, hogy a Cyrus család sorozata nem a privát életre, a bulvárra és a drámázásra összpontosít.

Na jó, tudjátok mit? Egyetlen valóságshow-t azért én is kedvelek: ez pedig a Keeping up with the KATtarshians, azaz a cicás reality. NÉZZÉTEK MEG ti is, imádni fogjátok!

mindenki-celtablai-megis-miert-imadjuk-gyulolni-a-celebeket1

Mindenki céltáblái: mégis miért imádjuk gyűlölni a celebeket?

Szeretünk rajongani – de szeretjük gyűlölni is a hírességeket. Kollektívan háborgunk azon, ha valaki, akinek az ismertségét nem tudjuk elfogadni, méregdrága sportkocsit vesz, plasztikáztat, netán részegen hagy el egy szórakozóhelyet. A hírnévhez ma már nem kritérium a tehetség – a valódi produktumot felmutatni képtelen sztárok húzásain pedig imádunk pufogni. De miért gyűlöljük őket kollektíven?

A cikket IDE kattintva olvashatjátok el.

Ajánlott cikkek