Egyéb kategória

Erről az eljegyzésről egyszer még filmet forgatnak! Összeházasodik a divatvilág Rómeója és Júliája

Ők a divatvilág Rómeó és Júliája, vagy Damonja és Elenája, vagy Carrie-je és Mr. Bigje, de inkább nem sorolnánk tovább. Számunkra most tényleg a nap legkedvesebb híre, hogy Anna Wintour lánya és Franca Sozzani fia eljegyezték egymást.

vous - 2017.03.22.
Erről az eljegyzésről egyszer még filmet forgatnak! Összeházasodik a divatvilág Rómeója és Júliája

Anna Wintour a divatvilág királynője, az amerikai Vogue nagyasszonya, akinek a lányát, Bee Shaffert még a fantasztikus (és minden divatbolond számára kötelező) dokumentumfilmben, a The September Issue-ban ismertük meg.

Objektum doboz

Franca Sozzani ugyanaz volt az olasz divatnak, mint Wintour az amerikainak. Az olasz Vogue egykori főszerkesztője nemrég hunyt el, ami a fiát, Francesco Carozzinit rázta meg legjobban. Francesco egyébként amellett, hogy hihetetlenül jóképű, elég tehetséges is. Lana del Rey egykori pasija fotósként és operatőrként dolgozik, a Tyra Banks-féle America’s Next Top Modelben is láthattátok.

Objektum doboz

Szóval, adott két Vogue-főszerkesztő meg az ő tökéletes gyerekeik (tényleg szép pár, a leendő utódaik már megnyerték a genetikai lottót), akik természetesen egymásba szeretnek, mint a mesében. Ráadásul ez a történet azért is olyan szép, mert Anna és Franca a legjobb barátok voltak. Így Franca halála után a fiának továbbra is marad egy igazi, vogue-os családja.

Utolsó találkozásunkkor azt a kis órát viseltem, amit Francától kaptam ajándékba. Megígértem neki, hogy a barátságunk emlékére továbbadom majd, ha Francescónak egyszer születik egy lánya.

Anna Wintour így emlékezett meg barátnőjéről tavaly decemberben, akiről talán már akkor sejtette, hogy egy nap sógornők lesznek.

Objektum doboz

Szerintünk ez tényleg meseszép történet, reméljük, egyszer erről is készül egy dokumentumfilm.

Ajánlott cikkek