Egyéb kategória

Rengeteg előnye van annak, ha egy fiú a legjobb barátotok – és ezt be is bizonyítom!

Akinek az egyik legjobb barátja egy fiú, biztosan mindenkitől megkapja ugyanazokat a megjegyzéseket. „Biztosan nem csak ennyi van köztetek”, esetleg „ő tuti többet szeretne tőled” – pedig nem! Igenis létezik csak barátság, és egy ilyen kapcsolatnak rengeteg előnye van. Bebizonyítom!

vous - 2017.03.22.
Rengeteg előnye van annak, ha egy fiú a legjobb barátotok – és ezt be is bizonyítom!

Elég sokan állítják, hogy fiú és lány között barátság nem lehet, mert előbb-utóbb az egyik fél többet akar majd. Szerintem viszont egy ilyen sémát nem lehet minden egyes emberi kapcsolatra ráhúzni, és ugyan miért ne lehetne egy nő és egy férfi között szimplán barátság – romantikus érzelmek nélkül?

A legjobb fiú barátomat már évek óta ismerem, többször is voltunk együtt nyaralni, kirándulni, bulizni, és soha nem történt köztünk semmi. Persze a megjegyzéseket mi sem úsztuk meg, de mindegy is, mert valójában szerintem a kívülállók amúgy is mindig kombinálnak. Ha voltatok már hasonló helyzetben, akkor tudjátok: hiába a sok beszólás, egy ilyen fiú-lány barátságnak akkor is rengeteg előnye van.

1. Nem nyomulnak rátok a buliban

Ha voltatok diszkóban az utóbbi években, megtapasztalhattátok, hogy bizonyos srácok sokszor úgy ismerkednek, hogy szimplán hátulról megfogják a derekatokat, és beállnak mögétek táncolni. Én ettől mindig a falra másztam, és ezért is szeretek fiú barátokkal bulizni: így tuti, hogy senki sem próbálkozik be ezzel az egyébként béna módszerrel…

Objektum doboz

2. Őszintén örülnek a sikereiteknek

Amondó vagyok, az igazi barátok mindig örülnek egymás sikereinek. Ugyanakkor én is megtapasztaltam már azt, hogy a „képzeld, megismertem valakit” hírre a barátnő válasza kimerül abban, hogy „basszus, ez hihetetlen, én miért nem találkozom soha senkivel?”. Egy fiú barát viszont nem lesz rosszindulatú, ha eláruljátok, hogy milyen helyes srác szólított le titeket.

3. Se dráma, se sértődés

A lányok általában érzékenyebbek a negatív kritikára, és ha épp bal lábbal kelnek fel, akár a semmin is meg tudnak sértődni. A srácoknál szerencsére ez ritkábban fordul elő, így pedig nem kell attól félnetek, hogy egy viccnek szánt megjegyzésből háromnapos duzzogás lesz.

4. Ha őszinte vélemény kell, ő a ti emberetek

A fiú barátok kicsit olyanok, mint a tesók: ha béna a hajatok, hülyén áll a ruhátok vagy túl sok a sminketek, ők nem fognak köntörfalazni. Ha kell, ki is nevetnek vagy beszólnak, de a lényeg, hogy tőlük aztán bármikor kérhettek őszinte véleményt.

Objektum doboz

5. Egy pasi szemszögéből nézhetitek a dolgokat

Nagy vágyunk lenne, hogy néha bele tudjunk lesni a pasik fejébe, és kiderítsük, mégis mi történik ott bent! Hát erre nem vagyunk képesek sajnos, de egy legjobb fiú barát azért közelebb visz minket hozzá. Ha nem értitek, egy srác mit miért csinál, ő elmagyarázza nektek, mert tudjátok, sokszor a férfiak egészen máshogy gondolkodnak, mint mi, csajok.

6. Megismerhetitek a szexi haverjait

Már kiderült, hogy a legjobban baráti társaságokban lehet ismerkedni, és nem a Tinderen. Egy fiú barátnak pedig biztos, hogy akad néhány haverja, akik között azért találni olyat, aki jól is néz ki, és még szingli is. Na, itt lehet igazán jól ismerkedni!

barátság barátnő lányok szőke barna

Illusztrációk, amik rámutatnak, hogy az igazi barátság nem bűbájos, de legalább őszinte

Azt hiszem, a legjobb barátok nem udvariasságban a legjobbak, de ez nem feltétlenül baj. Mert ha már valaki kinevet, amikor éppen másnaposan szenvedtek, akkor már olyan szinten álltok a kapcsolatotokban, hogy mindent, de tényleg mindent szabad. Szóval nincs tabu egyáltalán.

A cikket ITT olvashatjátok el.

Ajánlott cikkek