Egyéb kategória

Szavazzatok, lányok! Keressük Hollywood legszexibb Ryanjét

Ha valakit Ryannek hívnak, és Hollywoodban él, majdnem biztos, hogy nagyon dögös pasi. Legalábbis nem kellene sokat gondolkodnunk, hogy felsoroljuk a filmvilág szexi Ryanjeit; na de vajon ki a legjóképűbb? Szavazzuk meg!

vous - 2017.03.22.
Szavazzatok, lányok! Keressük Hollywood legszexibb Ryanjét

Tavaly a VOUS egyik hírszerkesztője, Emcsi sorra vette a sztárvilág legdögösebb Chrisjeit, és megpróbálta kideríteni, vajon melyikük a legjóképűbb. Ahogy belebotlottam a cikkbe, felmerült bennem a kérdés: Chrisek közül nagyon nehéz választani, de mi a helyzet a Ryanekkel? Belőlük is akad bőven választék Hollywoodban, de hogy ki az abszolút legdögösebb? Na ezt már nehezebb megválaszolni, de együtt kitaláljuk!

Ryan Reynolds

Deadpool megtestesítője már akkor elrabolta a szívünket humorérzékével és kockás hasával, amikor még kezdőként romantikus filmekben szerepelt. És ugyebár nemcsak a miénket, hiszen Blake Livelyt is sikerült meghódítania.

Objektum doboz

Ryan Gosling

Talán nem is kell ragoznom; Ryan egyre inkább feltör Hollywoodban, aki pedig látta a Kaliforniai álom című filmet, biztos, hogy egy kicsit szerelmes lett belé!

Objektum doboz

Ryan Phillippe

A Kegyetlen játékok című filmet biztos, hogy mindannyian láttátok már, és az is tuti, hogy imádtátok benne Ryant! Nem csoda, hiszen ezeknek a kék szemeknek nem könnyű ellenállni… Reese Witherspoonnak sem sikerült. 

Objektum doboz

Ryan Guzman

Oké, elismerem, a színész pasi kevésbé olyan híres, mint az elődök, de azért mégiscsak érdemes megemlíteni. Nemrég például Jennifer Lopezzel szerepelt együtt, de a Pretty Little Liars rajongóinak is ismerős lehet: ő alakította Jake-et, aki Ariával randizott, majd egyszer csak kiírták a sztoriból. Sajnos.

Objektum doboz

Oké, elárulom, nálam Ryan Reynolds a favorit: a Nászajánlatban megszerettem, a Deadpoolban pedig egyenesen imádtam! És most ti jöttök, szavazzátok meg a kedvenceteket!

Objektum doboz

Ajánlott cikkek