joy vous fejlec_nagy

5 dolog, amit tavasszal muszáj megtennetek a kozmetikai cuccaitokkal

A tavasz mindig a megújulás, feltöltődés időszaka, ilyenkor mindenkire ráfér egy kis frissítés, sőt, még a ruhákra és a szépségápolási eszközökre is. Mikor a lakást is csillogó-villogóra takarítjátok, tegyétek ezt meg a neszesszeretekkel is.

Fertőtlenítsétek a szivacsokat!

A sminkszivacsokba rengteg szennyeződés, baktérium képes beleköltözni, ráadásul teljes felületük érintkezik a kezetekkel is, ami szintén igazi bacitanya. Amellett, hogy igyekszünk minden nap tisztán tartani, végezzetek el egy igazi tavaszi nagytakarítást is, azaz áztassátok fertőtlenítő folyadékba a szivacsokat, majd egy tiszta helyen szárítsátok meg őket.

sminkecset

A tökéletes smink titka: 6 ecset, amire minden nőnek szüksége van

Titeket is megigéz a profi sminkesek táskájában lévő ezernyi ecset? Ilyenkor jön a sóhaj: de jó lenne otthonra is! Igen ám, de először tudni kéne, melyik mire való. Jó hír, hogy elég néhány darab, amivel az otthoni sminkelést tökélyre fejleszthetitek.

A cikk folytatása ITT jön!

Mossátok el jól az ecseteiteket!

Készítsetek otthon DIY sminkecset-tisztító folyadékot olívaolaj és antibakteriális szappan keverékéből. Ebbe áztassátok bele az ecseteket, dörzsöljétek át, majd folyó vízzel mossátok le, lehetőleg langyosra állítsátok a csapot.

A folytatásért kattintsatok IDE!

Vous JOY

JOY & VOUS

JOY.hu és a VOUS.hu stratégiai együttműködést kötöttek. Naponta olvashatjátok a JOY.hu szerkesztőinek, szerzőinek cikkeit nálunk, és fordítva: a VOUS szerkesztői és szerzői is vendégszerzősködnek a JOY.hu-n. Keressétek őket itt, kövessetek bennünket ott!