Egyéb kategória

Nem hiszitek el, mennyibe kerül a világ legdrágább rózsaszín gyémántja

Ez a hatalmas, rózsaszín gyémántgyűrű minden bizonnyal versenybe szállhatna a minden idők legdrágább eljegyzési gyűrűje címért, ugyanis várhatóan rekordösszegért fogják elárverezni. 

vous - 2017.03.23.
Nem hiszitek el, mennyibe kerül a világ legdrágább rózsaszín gyémántja

A Pink Star névre keresztelt 60 karátos rózsaszín gyémántgyűrű várhatóan a legdrágább rózsaszín gyémántgyűrű lesz, amit valaha elárvereztek. A mostani rekorder, a Graff Pink nevet viselő rózsaszín gyémánt 2010-ben kelt el 46 millió 200 ezer dollárért, vagyis nagyjából 11,5 milliárd forintért, a Pink Star árát viszont 60 millió dollárra, vagyis 17 milliárd forintra becsülik – írja a Hello Giggles.

rózsaszín eljegyzési gyűrű

Eljegyzési gyűrűk királylányoknak: beleszerettünk a rózsaszín kövekbe

Az igazán csajos csajok két dolgot biztosan imádnak: a rózsaszínt és az esküvőket. De mi lenne akkor, ha ezt a kettőt egyesítenénk, és hozzáadnánk még egy csipetnyi romantikát, szerelmet és egy káprázatos ékszert? Sőt, nem akármilyen ékszert, hanem azt az ékszert, ami megváltoztatja az életeteket. Na, akkor megkapnánk a meseszép rózsaszín köves eljegyzési gyűrűket!

A teljes cikket ITT elolvashatjátok!

David Bennett, a Sotheby's aukciósház elnöke így nyilatkozott az április 4-i aukcióval kapcsolatban:

Az elmúlt években a színes gyémántok kiválóan teljesítettek, sok új rekord született az árveréseken a színes gyémántok kategóriájában. Főleg a rózsaszín és kék gyémántok voltak népszerűek, ezért úgy gondoljuk, ez a tökéletes alkalom az árverezéshez.

Íme, a Pink Star: 

Objektum doboz

Egyszerűen káprázatos!

Ajánlott cikkek