Egyéb kategória

Rosszfiúra cserélte a jófiút? Diane Kruger és a Walking Dead sztárja tényleg összejöttek

Diane Krugernek és Joshua Jacksonnak sosem fogjuk megbocsátani, hogy 11 év kívülről tökéletesnek tűnő és hollywoodi mércével is maratoninak számító kapcsolat után tavaly júliusban szakítottak. És remény sincs már a visszaútra, mert Diane egy igazi rosszfiúra cserélte exét.

vous - 2017.03.24.
Rosszfiúra cserélte a jófiút? Diane Kruger és a Walking Dead sztárja tényleg összejöttek

Pacey Witter minden velem egykorú lány álma volt tinikorunkban. A Dawson és a haverok egyetlen igazán szerethető karaktere volt a tökéletes pasi megtestesítője: vicces, odaadó és szerelmes. Joshua Jackson pedig pont ilyennek tűnt az életben is, a megnyilatkozásai, a humora alapján azt gondoltuk, igazi főnyeremény. Diane Krugert egy világ irigyelte 2006 óta, nem is szeretnénk tovább hangsúlyozni, mennyire álompárnak számítottak ők a mi szemünkben.

Aztán jött a váratlan szakítás, és sok pletyka felröppent kettejükkel kapcsolatban. Többek közt az is, hogy Diane belezúgott valaki másba. Ez a valaki pedig Norman Reedus volt, akivel a 2015-ös, Sky című filmben játszottak együtt. Mindkét fél tagadta (és tagadja azóta is), hogy barátságon kívül bármi is lett volna köztük, most azonban kicsit nehezebb lesz visszafogniuk a kommentáradatot.

Ugyanis tényleg összejöttek!

Objektum doboz

Objektum doboz

Szóval Diane lecserélte a mi Pacey-nket Daryl Dixonra, arra a pasira, akinek a kedvenc mozdulata, amikor fotós kerül elé, hogy beint neki. Talán kissé elfogultak vagyunk, de úgy érezzük, hogy most nem Joshuának, hanem inkább Diane-nek volt „életközépi válsága”, és a biztosat lecserélte valami izgalmasra és vadra.

Kíváncsiak vagyunk, meddig lesz fényes az új játékszer.

Ajánlott cikkek