Egyéb kategória

Spice Girls-csizma, férfiing és magyar tervezők ruhái – Ezt viselték a Glamour-gála sztárjai

Idén kilencedik alkalommal vonulhattak végig kedvenc hazai sztárjaink a Glamour Women of The Year gála vörös szőnyegén, ahol extravagáns szettekből, szexi villantásokból és különleges kiegészítőkből bizony nem volt hiány. Ráadásul egyre többen figyeltek arra, hogy magyar tervezők által készített darabokban érkezzenek, ezzel is támogatva a hazai divattervezők munkáját. Mutatjuk, ki mit viselt!

vous - 2017.03.24.
Spice Girls-csizma, férfiing és magyar tervezők ruhái – Ezt viselték a Glamour-gála sztárjai

Iszak Eszti és a földig érő csoda

A VIVA műsorvezetője egy gyönyörű, földig érő Cukovy ruhában és egy Anna Amélie táskában érkezett a gálára.

„Próbálom a magyar tervezők munkáját erősíteni, ezért is igyekszem minden rendezvényre hazai tervezői ruhában menni, mert nagyon jók.

Most a New York-i utam abszolút megerősített abban, hogy az itthoni tervezők világszínvonalon alkotnak.

Forrás:
vous

Dobó Kata és a férfiing

Dobó Katát, aki hazavihette Az év színésznője díját, stylistja, Kiss Márk öltöztette. Kata elárulta, Márk ízlése abszolút fedi az övét, így mindig tökéletesen eltalálja a szettet. A színésznő ezúttal egy Joó Beatrix által tervezett Sentiments szoknyát és egy férfi Zara inget viselt. 

Forrás:
vous

Pásztor Anna és a Spice Girls-csizma

Senkit nem lep meg, ha azt mondom, Pásztor Anna viselte az est legextravagánsabb szettjét, ami Mojzes Dóra nevét viseli. Az énekesnő elárulta, már hat éve viseli rendszeresen Mojzes Dóra ruháit, akiben olyan vadság és extravagancia van, mint Annában. A Glamouron viselt szettjét egyébként együtt rakták össze: a ruha mellé Anna szerezte be a csizmát és a kiegészítőket: 

„A zenekarom azt mondta, hogy a csizmám egy az egyben Spice Girls. Amikor megláttam a szoknyát és a felsőt, tudtam, hogy ehhez ez egyszerűen kell!

Emlékszem, gyerekkoromban, amikor punk voltam, ez a holdjáró volt a menő, csak drága volt. De most végre megvettem.

Forrás:
vous

Aleska és a fejdísz

Aleska, aki már tavaly is egy különleges kiegészítővel dobta fel a szettjét, idén sem fogta vissza magát: egy Kerényi Virág által megálmodott fejdíszt és mélyen dekoltált felsőt viselt, egy hozzá választott, Füri Zsanett által tervezett nadrággal. Nevetve elárulta, ő szeretne lenni a „fejdíszes lány”:

„Azt gondolom, a fejdíszeket nem sokan merik bevállalni. Ráadásul nagyon szeretem a középkori, akár Szultána ihlette dolgokat, így ilyenkor végre kiélhetem magam.”

Forrás:
vous

Nyári Dia és a Sugarbird x Zsolnay szoknya

A Barátok közt kedvencét legtöbbször maxiszoknyában láthatjuk, idén azonban lebeszélték erről. Dia elárulta, a tavaszi időjárás is hozzájárult ahhoz, hogy végre egy lazább, könnyedebb darabot válasszon. 

Forrás:
vous

Döbrösi Laura és a kaftán

Az Aranyéletből ismert színésznő, aki szintén a jelöltek között volt, egy Artista által megálmodott ruhát és táskát viselt. Mint mondja, ha tehetné, ezt a szettet akár a hétköznapokon is felvenné. 

Forrás:
vous
Objektum doboz

Ajánlott cikkek