Egyéb kategória

Wonder Woman, Batman és Superman is visszatérnek a Justice League új trailerében

A VOUS szerkesztőségében többen is nagy szuperhősrajongók vagyunk, így az új Justice League mozi előzetesét is nagyon vártuk. Nektek mi a véleményetek? Lesz olyan jó, mint a rivális Bosszúállók széria?

vous - 2017.03.25.
Wonder Woman, Batman és Superman is visszatérnek a Justice League új trailerében

A Justice League, azaz az Igazság ligája film november 17-én érkezik majd meg a világ mozijaiba. Sokan ezt a DC válaszának tartják a rivális – és rettentő sikeres – Marvel univerzum Bosszúállók filmjeire. Csak itt Vasember, a Fekete özvegy, Amerika kapitány, Thor és a Hulk helyett Batman, Superman, Aquaman, Wonder Woman és Flash szerepelnek.

Az új trailerből kiderül, hogy az egész film hangulata nagyon sötét, a készítők talán túl komolyan is vették magukat, hiányzik belőle a Bosszúállókra jellemző szarkasztikus humor. De valószínűleg a DC-nél nem szerettek volna teljes koppintást készíteni.

Gal Gadot Wonder Womanje nagyon szexi és vagány, talán őt szeretjük a legjobban az egész stábból. Jason Momoa (akit a Trónok harca rajongói biztosan nagyon hiányolnak már a képernyőjükről) is elég meggyőző, mint Aquaman. Ezra Miller játsza Barry Allent, azaz Flasht, akit szintén hihetetlenül jó választásnak tartunk. A gyenge pont továbbra is Batman, azaz Ben Affleck. Mindenféle karizma hiányzik belőle, valószínűleg minden idők egyik legrosszabb castingja volt őt Batman szerepére kiválasztani (pláne Christian Bale után).

Objektum doboz

Nektek mi a véleményetek? Meg fogjátok nézni, vagy ez a trailer nem győzött meg titeket?

Ajánlott cikkek