Egyéb kategória

5 ruhadarab, ami minden alacsony lánynak kötelező

Ha 160 centinél alacsonyabbak vagytok, akkor fontos, hogy tisztában legyetek azzal, melyek azok a ruhadarabok, amikben akár centikkel magasabbnak tűntök – most összegyűjtöttük ezeket!

vous - 2017.03.25.
5 ruhadarab, ami minden alacsony lánynak kötelező

1. Magas sarkú

Oké, ez nagyon alap, de nem tudjuk elégszer hangsúlyozni: ezt a cipellőt gyakorlatilag nektek találták ki. Viseljétek bátran hétköznap is!

Objektum doboz

2. Trapéznadrág

A trapéznadrágok is képesek arra, hogy optikailag megnyújtsanak titeket. Ha a nadrág túl hosszú, akkor sincs semmi vész, csupán egy varrónőre lesz szükségetek, aki felvarrja a szárát. 

Objektum doboz

3. Kabát, ami nem túl hosszú (és nem túl rövid)

 Ha egy kabát szinte a térdetekig leér, az nagyon összenyom titeket. A legjobb, ha a feneketeket még éppen eltakarja!

Objektum doboz

4. V kivágású felső/ruha

Ez az apró V alak csodákra képes! Mindenképp szerezzetek be néhány ilyen felsőt/ruhát, ha hosszítani szeretnétek a felsőtesteteket. 

Objektum doboz

5. Midiszoknya

A midiszoknya most menőbb, mint a mini! Arra viszont figyeljetek oda, hogy ne legyen túl hosszú, mert akkor rövid maxiruhának is tűnhet. A legjobb, ha a szoknya a vádlitok közepéig ér.

Objektum doboz

alacsony lányok

Alacsony lányok, így vásárolhattok könnyebben és öltözhettek magasabbnak!

Nőnek lenni nem könnyű. Pláne alacsony nőnek lenni. Gondoljatok csak bele, mi vagyunk azok, akik sosem érik fel a boltok magasabban lévő polcait, akik a koncerten semmit sem látnak, és azok, akiket egyébként is csak akkor vesznek észre, ha magas sarkú cipellőbe bújunk. De a legnagyobb mumus talán az öltözködés…

A teljes cikket ITT olvashatjátok el.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
Világ
Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
vous - 2024.04.22.
A fenntartható ásványvízfogyasztás iránt egyre növekszik a kereslet Magyarországon. Eközben az év elején bevezetett visszaváltási rendszer akadozik, a beszerelt automaták többsége szinte üres. Az első negyedév alatt emiatt csak PET-palackból 400 millió fogyhatott el, amelynek kétharmada nem hasznosul újra. A környezettudatosság szempontjából így fontos állomás, hogy az első cserepalackos ásványvíz áprilistól az Interspar és a Príma szelektált üzleteiben is országszerte kapható. Az átlagosan 25-ször újratölthető palackos Oonly ásványvizet január közepén kezdte el gyártani pannonhalmai üzemében a magyar márka, amely a jelenleg ismert egyik legkörnyezetkímélőbb megoldás a hazai piacon.

Otthon

Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
Otthon
Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
vous - 2024.04.26.
Az esztétikum, a rendezettség és a harmónia rendkívül fontos egy lakás berendezése szempontjából. Akkor tudjuk igazán jól érezni magunkat otthonunkban, ha nemcsak praktikus és kényelmes, hanem tetszetős is egyben.