Egyéb kategória

Ó, ne! A Harry Potter-szereplő Kylie Jenner ikertornya lett

Emlékeztek még Padma Patilra a Harry Potter-filmekből? A karaktert alakító színésznő teljesen megváltozott, sőt sokan az egyik Kardashian lányhoz hasonlítják.

vous - 2017.03.27.
Ó, ne! A Harry Potter-szereplő Kylie Jenner ikertornya lett

A Harry Potter-könyvekben Padma neve először a Harry Potter és a bölcsek köve című kötetben merül fel a szokásos év eleji beosztási ceremónia kapcsán, ám a negyedik részig ő maga nem tűnik fel a történetben. A Harry Potter és a Tűz Serlege című részben Ron párja lesz a karácsonyi bálon, bár Harry kérte erre a szívességre. Padma egyáltalán nem élvezte az összejövetelt, mivel Ron nem törődött vele.

Forrás:
youtube.com

Padmát ötödéves korában prefektusnak nevezik ki, és ugyanebben az évben csatlakozik Dumbledore seregéhez. Szülei Dumbledore halálát követően – ikertestvérével egyetemben – kiveszik az iskolából, ám Padma később visszatér a suliba, és részt vesz a roxforti csatában. A filmfeldolgozásokban Padma is a Griffendél házba tartozik – na, ne gondoljátok, hogy én vagyok ennyire képben Padma Patilból, a Wikipedia segített képbe kerülni. 

harry potter varázsló

Teljes sokk: J. K. Rowling végre elárulta, kibe szerelmes Dumbledore 

Őrült hír igazolódott be! Miután sokkolta a rajongókat, hogy Dumbledore professzor meleg, J. K. Rowling most azt is elárulta, kibe lesz szerelmes a professzor.

A cikk ITT folytatódik!

A lényeg azonban, hogy a karaktert alakító színésznő, a most 29 éves Afshan Azad teljesen megváltozott külsővel villog az Instagramon. Padma megtanult kontúrozni és szemöldököt rajzolni, sokan Kylie Jenner ikertornyaként emlegetik.

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

És tényleg!

Ajánlott cikkek