Egyéb kategória

Ez a srác Disney-hercegnővé varázsolta barátnőjét az Instagramon

Minden lány álmodozott már arról, hogy hercegnő legyen. Nos, a 21 éves Lyana számára ez az álom kis híján valóra is vált, hála barátja extracuki alkotásainak. 

vous - 2017.03.29.
Ez a srác Disney-hercegnővé varázsolta barátnőjét az Instagramon

Lyana Azman és barátja, Amin Fouzi 21 évesek, és jelenleg Melbourne-ben tanulnak – írja a Teen Vogue. Lyana – a barátja elmondása szerint – hatalmas Disney-fan, és imád Disney-meséket nézni a kétéves testvérével.

Múltkor, mikor együtt vacsoráztak, Amin lefotózta barátnőjét, és a képet feltette az Instagramra. Ebben még nem is lenne semmi különleges, azonban Amin alaposan megszerkesztette a fotót, és a barátnőjét Hófehérkévé varázsolta. Nem, nem használt semmilyen különleges programot, csupán barátnőjére „rajzolta” Hófehérke jellegzetes ruháját.

hamupipoke

Ez a srác az összes Disney-hercegnő kezét megkérte a valóságban!

Kislányként biztosan ti is álmodoztatok arról, hogy egyszer eljön értetek a szőke herceg fehér lovon, megkéri a kezeteket, és boldogan éltek, amíg meg nem haltok. De várjunk csak, mi van, ha az egész fordítva történik? Ha nem a mesebeli herceg jön el értetek a valóságba, hanem egy mesebeli hercegnő kezét kéri meg egy átlagos pasi? 

A teljes cikket ITT elolvashatjátok!

És a sztorinak itt még nincs vége, ugyanis a srác nem állt le. A barátnőjét átalakította Cspikerózsikává, Mulánná és Alizzá is. Hát milyen édes már!

Lyana a fiú összes alkotását megosztotta Twitteren, amit persze imádott az internet népe – és mi is! 

Objektum doboz

Ajánlott cikkek