Csokis szalonna? Sóska pudinggal? Mézes kolbász? Vattacukros pizza? Ha az utóbbi borzaszt el titeket a legjobban, akkor a borzalom fokozódni fog, ugyanis a vattacukros pizza létezik!
Ha pizza ízű nyalókát szerettétek, akkor a vattacukros pizzával is meg fogtok barátkozni – lehet, ez elhamarkodott kijelentés volt. A Schmatz Beer Dining, egy tokiói étterem töltötte fel a vattacukros pizza fotóját Instagram-oldalukra.
„Ha tehetném, mindennap pizzát ennék!” – Óda a szénhidráthoz
„Ó, pizza! Nem bírom tovább magamban tartani azt, amit irántad érzek: nem sok jobb dolgot ismerek a világon nálad. Ahogy megérzem a számban roppanós tésztád, a fűszeres paradicsomszószod és a nyúlós sajtod elegyét, az számomra kész mámor. Ha a számhoz emellek, az számomra olyan, mint egy randevú. Csak te és én. Egybeolvadva. Ha tehetném, mindennap veled kelnék és feküdnék. Kimondom kerek perec, szeretlek!”
Nina őszinte vallomását itt olvashatjátok.
A pizzára három különböző fajta sajtot szórnak, ezután rákerül egy réteg vattacukor, majd egy kevés gyömbér mézes mártással – ez lelapítja a vattacukrot, így egy rózsaszín, szirupos borzadályt kapunk. Az ötletet a Japánban oly népszerű és éppen virágzó cseresznyefák adták.
Megkóstolnátok?