Egyéb kategória

Ami csak Japánban történhet meg: a vattacukros pizza már létező étel

Csokis szalonna? Sóska pudinggal? Mézes kolbász? Vattacukros pizza? Ha az utóbbi borzaszt el titeket a legjobban, akkor a borzalom fokozódni fog, ugyanis a vattacukros pizza létezik!

vous - 2017.03.29.
Ami csak Japánban történhet meg: a vattacukros pizza már létező étel

Ha pizza ízű nyalókát szerettétek, akkor a vattacukros pizzával is meg fogtok barátkozni – lehet, ez elhamarkodott kijelentés volt. A Schmatz Beer Dining, egy tokiói étterem töltötte fel a vattacukros pizza fotóját Instagram-oldalukra.

dietetikus

„Ha tehetném, mindennap pizzát ennék!” – Óda a szénhidráthoz

„Ó, pizza! Nem bírom tovább magamban tartani azt, amit irántad érzek: nem sok jobb dolgot ismerek a világon nálad. Ahogy megérzem a számban roppanós tésztád, a fűszeres paradicsomszószod és a nyúlós sajtod elegyét, az számomra kész mámor. Ha a számhoz emellek, az számomra olyan, mint egy randevú. Csak te és én. Egybeolvadva. Ha tehetném, mindennap veled kelnék és feküdnék. Kimondom kerek perec, szeretlek!”

Nina őszinte vallomását itt olvashatjátok.

A pizzára három különböző fajta sajtot szórnak, ezután rákerül egy réteg vattacukor, majd egy kevés gyömbér mézes mártással – ez lelapítja a vattacukrot, így egy rózsaszín, szirupos borzadályt kapunk. Az ötletet a Japánban oly népszerű és éppen virágzó cseresznyefák adták.

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Megkóstolnátok? 

Ajánlott cikkek