Egyéb kategória

Elő a farmerrel! Ezek lesznek az idei nyár legvagányabb fazonjai

A farmer az egyetlen olyan ruhadarab, ami tényleg minden ember ruhatárában megtalálható. Szerintünk ti is ehhez nyúltok reggel, ha gyorsan szeretnétek felöltözni. Ráadásul ma már annyi fazon megtalálható az üzletekben, hogy senki nem panaszkodhat, a farmer unalmas. Ezt a nyarat hat trend fogja uralni, mi nem is tudjuk eldönteni, melyik a kedvenc.

vous - 2017.04.01.
Elő a farmerrel! Ezek lesznek az idei nyár legvagányabb fazonjai

1. A rövid trapéz

A cropped fazonok egyébként is trendinek számítanak már néhány éve, de ezt idén nyáron még megbolondíthatjátok a trapéz fazonnal. Vagyis most pontosan olyan a nadrágotok, mint kamaszkorotokban, amikor hirtelen megnyúltatok. Furán eláll és bokát villant. De ha egyszer most ez a divat.

Objektum doboz

2. Rojtos aljú

Ebben az a király, hogy nem is kell hozzá új nadrágot beszereznetek. Egy már meglévő nadrág alját bontsátok ki, és egy villa segítségével rojtozzátok. Mi nagyon bírjuk.

Objektum doboz

3. Egyenetlen aljú

Szintén elkészíthető otthon, pusztán egy olló kell hozzá. Mindenesetre azt ajánljuk, hogy mielőtt belevágnátok (szó szerint), ellenőrizzétek, hogy egyáltalán jól áll-e. Személyes tapasztalat: nem minden lábformán előnyös.

Objektum doboz

4. Patchwork

Ez a legnagyobb kedvenc. Nagyon retró és nagyon karakteres. Akár régi farmerek összeollózásával, akár egy meglévő farmerre foltok varrásával készül, mi egyaránt imádjuk.

Objektum doboz

5. A fodrok még a farmert is meghódították

Ahogy Nóri már megírta nektek, a fodrok ebben a szezonban minden ruhadarabon megjelennek, ez most a sztár, ami persze a farmereteket is utolérte. Hát, nem tudjuk, viselni fogjuk-e.

Objektum doboz

6. Összefűzve

Kicsit domináns jellegű, legalábbis szerintünk, de valamit ki kellett még találni, hogy ne egy egyszerű farmert adjanak ki a gyártók a kezeik közül. Ha minket kérdeztek, ez a retró olyan formája (mert ugye nekünk is volt ilyesmi a '90-es években), aminek talán nem kellett volna újra divatba jönnie.

Objektum doboz

Ti melyiket fogjátok viselni?

Ajánlott cikkek