Egyéb kategória

Az internet demokratikus, az Instagramon mégis akadnak diktátorok

Az Instagram tele van diktátorokkal. Na nem önkényuralmi vezérekkel, hanem olyanokkal, akiket a követőtábor emel fel, hogy aztán jó magasról diktálhassák a kúlságot. Ha eddig azt hittétek, már minden arra érdemes fiókot követtek, most bebizonyítjuk, hogy tévedtetek!

vous - 2017.04.03.
Az internet demokratikus, az Instagramon mégis akadnak diktátorok

Petra Collins

Petra Collins neve idehaza még csak keveseknek cseng ismerősen, pedig a magyar gyökerekkel büszkélkedő fotósra igencsak büszkék lehetnénk. Nemrég debütált a Guccinak készített kampányfilmje, amit Budapesten és a Balatonfelvidéken forgatott, fotózta már Kim Kardashiant, legutóbb pedig a MOMA-ban volt kiállítása.

Hogy eddig hol bújkált ez a lány? Sehol, csak még nem követtétek Instagramon. Szerintem pótoljátok a hiányosságot!

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Baddie Winkle

Az Instagram első számú nagymamája, aki 88 éves kora ellenére annyi életkedvvel és energiával van megáldva, amit sokan megirigyelhetnének.

Baddie bebizonyította, hogy a tökösség nem kor kérdése. Éljen legalább 100 évig!

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Vlada Haggerty

A sminkmester, akitől Kylie Jenner „inspirálódott” ötleteket lopott. A Kylie Lip Kitek logójaként megismert folyékony rúzsos száj ugyanis Vlada Instagramján jelent meg először – ahogy sok más ötlet is, amit aztán a reality-királynő pofátlanul átemelt a saját márkája promózásakor. Amikor Vlada bejelentette, hogy perre viszi az ügyet, Kylie Jenner hirtelen „felfigyelt” az addig kevésbé ismert sminkmesterre, és promózni kezdte saját fiókján Vlada munkáit. A szóbeszéd szerint peren kívüli megegyezés történt a felek közt, melynek részét képezi, hogy Kylie az ismertségét felhasználva megadja a Vladának járó figyelmet.

Ugye egyértelmű, hogy egy ennyire tehetséges sminkest érdemes követni?

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Rizmájer Antal – és a nagymamája

Fotósokkal Dunát lehetne rekeszteni, de egyikük nagymamájáért sem rajongunk annyira, mint Rizmájer Tóniéért! A szemtelenül fiatal fotós srácon nemcsak a tehetsége miatt akadt meg 15 ezer követő szeme, hanem mert rendszeresen posztol az imádnivaló mamájáról – ha mégsem tenné, üzenetek hada árasztja el a virtuális postaládáját a nagyi hogyléte felől érdeklődve. (True story!)

Boncolgathatnánk, hogy mi a siker titka, de ilyen cuki páros esetén szerintünk erre semmi szükség…  

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Lena Dunham

Ha a feminizmusnak arca lenne, valószínűleg úgy nézne ki, mint Lena Dunham.

Az amerikai író, rendező, színésznő, aktivista a Csajok sorozattal is rengeteg tabut döntött már le – de az Insta-posztjai is említésre méltóak, mert Lena Dunham „civilben” is pontosan azt képviseli, mint a képernyőn.

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Zach King

Zach Kinget egy virális videóban ismerte meg a fél világ (ha nem az egész). Az optikai csalásokra, szemfényvesztésekre épülő videóival az amerikai srác azonnal felkeltette mindenki figyelmét. A legjobb az egészben, hogy az Insta egyperces időkorlátjának köszönhetően már két buszmegálló közötti táv is elég idő a szórakozáshoz. Ennek a srácnak vajon mikor fogynak el az ötletei?! Nos, úgy tűnik, sosem…

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Ajánlott cikkek