Egyéb kategória

5 őszi trend, 5 magyar tervező – a Mercedes Benz Fashion Week Budapesten jártunk

Április első napját a Ludwig Múzeumban töltöttük, és csodaszép kollekciókat láthattunk. Igen, a Mercedes Benz Fashion Week Budapesten jártunk, ahol olyan színvonalas divatbemutatókat és kollekciókat láthattunk, hogy csak káprázott a szemünk. Ha eddig azt hittétek, a tavaszi trendek idén mindent felülmúltak, nézzétek csak az őszi kedvenceket! 

vous - 2017.04.03.
5 őszi trend, 5 magyar tervező – a Mercedes Benz Fashion Week Budapesten jártunk

Csíkos '70-es évek

A #mbfwbp egyik legizgalmasabb bemutatóját a Tomcsányi tervezőjének köszönhettük. Tomcsányi Dóri legfrissebb kollekcióját a kék szín, valamint a bársony határozza meg. Az egyszerű szabásvonalú ruhákat '70-es éveket idéző csíkok és óriási zsebek díszítik. Ha ez nem lenne elég, igazi retróhangulatú farmerkabátok és ruhák is helyet kaptak az őszi–téli kollekcióban. 

Forrás:
Molnár Anikó

Az örök kedvenc, a fekete–fehér

A Konsanszky legújabb kollekciója a kontrasztok jegyében született. A ruhákat többek között az 1950-es évek expresszionizmusa és az 1960-as évek űrkutatása ihlette. A kollekciót leginkább a fekete, a fehér és az ezüst együttes kombinációja jellemzi – ha valami különlegesre vágytok, most már tudjátok, hol keressétek!

Forrás:
Konsanszky

Övtáskába zárt ősz

A leginkább őszi hangulatot talán Anna Daubner és Anna Amélie közös bemutatója varázsolta a Ludwigba. A különleges anyagokból készült ruhák és táskák az ősz minden színében tündököltek, a kollekcióban visszatérő elem a bársony és a fodor, amivel a tavasz kezdete óta nem lehet betelni. 

Forrás:
Molnár Anikó

A barna ötven árnyalata

A Nanushka legújabb kollekciója igazi őszi kedvenc lehet: a ruhákon visszaköszön a barna ötven árnyalata, és olyan slágerdarabok közül válogathatunk, mint a pufikabát és a rég elfeledett övtáska. Emellett az állatminta és a műbőrfanok is találhatnak kedvükre valót. Sándor Szandra a JOY-nak elárulta, a legújabb kollekcióját kedvenc könyve ihlette, amiből leginkább az „utazós” hangulatot ültette át a ruháiba.

Forrás:
Instagram/zorapalkovics, Instagram/noraaradi, Instagram/adelachloe

Görög romantika bársonyba bújtatva

Sármán Nóra káprázatos bemutatót varázsolt a Mercedes Benz Fashion Weekre. Őszi–téli kollekciója óriási sikert aratott, ruháit idén a görög mitológia ihlette. A kollekció színeiben az eddigiekhez hasonlóan a fehér és a piros az uralkodó, anyagok terén pedig a bársony, a selyem és a muszlim közül válogathatunk. A romantika híveinek kötelező! 

Forrás:
Instagram/mbfwbp, Instagram/dobosemese, Instagram/fiftypairsofshoes
felkialtojel_1 keretes felkiáltójel

Ne szaladjunk annyira előre! Kíváncsiak vagytok a tavaszi trendekre? Ezeket a cikkeket keresitek!

Ajánlott cikkek