Dobjatok el mindent! Tündéri eljegyzési fotók készültek egy kutyapárról

Ha mi megörökíthetjük fotókon a szerelmünket, a kutyusok miért ne tehetnék? Sebastian és Luna gazdija legalábbis vette a bátorságot, és extracuki eljegyzési fotókat készített szerelmes kutyusairól.

A vőlegény, Sebastian egy hároméves bulldog, menyasszonya, Luna pedig egy szintén hároméves pomerániai törpespicc. Előfordulhat, hogy már hallottatok róluk, hiszen a kutyapárnak egészen komoly rajongótábora van, több mint 62 ezren követik Instagram-profiljukat, ami a Sebastian loves Luna, vagyis a Sebastian szereti Lunát névre hallgat. Fotóikból két dolog egyértelműen látszik: imádják egymást és a kamerát.

Gazdijuk, Emily Abril így mesélt kutyusairól a Bridesnak:

Mindig azt mondom, hogy olyanok, mint egy öreg házaspár. Vannak pillanatok, amikor egymás arcát nyalogatják, de olyan is van, mikor inkább egyedül szeretnének lenni.

Most pedig, hogy itt a tavasz, és minden virágba borult, kihasználták az alkalmat, hogy elkészítsék az „eljegyzési” fotóikat. A fotózás első részében Luna rózsaszín mellényt és strasszos gallért, Sebastian pedig zöld inget és rózsaszín csokornyakkendőt viselt. 

Objektum doboz
Objektum doboz
Objektum doboz

A fotózás második részében Luna már nemcsak egy rózsaszín felsőt, hanem tütüt is kapott, Sebastian pedig egy szürke pólóra cserélte az inget. Nagyon cukik!

Objektum doboz
Objektum doboz

IDE kattintva szokatlan keverékkutyákról nézegethettek cuki képeket.