Egyéb kategória

Tudtátok, hogy most egyszerre három kis hableány filmet készítenek?

Az élő szereplős Disney-filmek nagyon felkapottak lettek, és szinte sorra jelentik be, mikor melyiket forgatják újra. A kis hableány pedig annyira népszerű, hogy egyszerre három különböző cég készít belőle filmet!

vous - 2017.04.06.
Tudtátok, hogy most egyszerre három kis hableány filmet készítenek?

Ha pluszinfókat akartok olvasni A kis hableány élő szereplős filmváltozatáról, a végére totál össze lennétek ti is zavarodva. Hiszen egyik helyen azt olvasni, hogy Chloë Grace Moretz vállalta el a főszerepet, a másikon azt, hogy Lindsay Lohan pályázná meg, egy harmadik helyen meg már ott is az előzetes, amiben egyikük sem szerepel. Most akkor mi van?

Hát az, hogy egyszerre három különböző kis hableány filmet készítenek. Az okot mi sem tudjuk, de azt igen, hogy melyiktől mit várhattok.

1. A hivatalos Disney-film

A szépség és a szörnyeteg akkora siker volt, hogy a Disney vállalat úgy döntött, jöhet egy újabb remake. A kis hableányon Lin-Manuel Miranda és a legendás Alan Menken zeneszerző dolgozik majd, hogy tökéletes legyen a mesefilm-adaptáció. Bár még senki sem tud konkrét részleteket, így a szereplőgárda is titok; egyébként ennél röppent fel a hír, hogy Lindsay Lohan szeretne Ariel lenni.

Objektum doboz

2. A Universal verziója

A Universal igazából még 2014-ben bejelentette, hogy elkészítik A kis hableány élő szereplős változatát. Már megvolt a rendező, sőt, még az is biztos volt, hogy Chloë Grace Moretz bújik majd Ariel bőrébe. Aztán nem tudjuk, mi történt, de a rendező és a színésznő is elállt a munkától. Hogy mi van a filmmel azóta, azt nem nagyon tudni.

Objektum doboz

3. A teljesen eltérő változat

Nemrég pedig kijött egy kis hableány előzetes, ami viszont nem a Disney-mesén, hanem a Hans Christian Andersen-történeten alapszik. Itt nincs sellőlány az óceán mélyén, hanem egy cirkuszban tartják fogva; valószínűleg ez lesz az, ami a három közül a leghamarabb elkészül.

Objektum doboz

Ajánlott cikkek