Egyéb kategória

Még több varázslatos részlet derült ki a Pretty Little Liars sztárjának esküvőjéről

A sorozatok világának egyik legcukibb sztárpárja, Troian Bellisario (Spencer a Pretty Little Liarsből) és Patrick J. Adams (Mike a Suitsból) még tavaly decemberben mondták ki a boldogító igent. Most még több fotó került elő a nagy napról, mi pedig eléggé irigykedünk.

vous - 2017.04.06.
Még több varázslatos részlet derült ki a Pretty Little Liars sztárjának esküvőjéről

Troian és Patrick 2009 óta alkotnak egy párt, ami hollywoodi idő szerint egy örökkévalóságnak számít, 2014-ben jegyezték el egymást, és 2016 végén össze is házasodtak. Elég stabilnak tűnik a kapcsolat, talán azért is, mert nem rohantak azonnal az oltár elé. Aki 7 évnyi várakozás után mondja ki a boldogító igent, az már tényleg tisztában van azzal, mire számíthat a másiktól.

A lagzit Santa Barbarában, Kaliforniában tartották, és már a vendéglista is parádés volt, megjelentek Troian PLL-es kollégái, Lucy Hale, Ian Harding, Ashley Benson és Keegan Allen, illetve Patrick jóbarátai, Chris Pine és Zachary Quinto is. A tengerparti lagzi nagyon hangulatos volt, a helyet lampionokkal és gyertyákkal díszítették fel, az asztalokat vintage stílusban dekorálták ki.

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Troian egy csodás Cortana ruhát viselt egy Amaroq fejdísszel, Patrick pedig egy sötétkék Ralph Lauren öltönyt. Éjfélkor természetesen ruhát cserélt az ara, és egy lenyűgöző aranyló csodában tért vissza, amit mintha ráöntöttek volna.

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Ha tehetnénk, mi is valami hasonlót tartanánk.

Ajánlott cikkek