Egyéb kategória

Majdnem Courteney Cox alakította Rachelt a Jóbarátokban – elmesélte, hogy végül miért nem

A Jóbarátok szereplőgárdájánál jobbat keresve sem találhattak volna. Nem véletlen, hogy olyan sok sikeres évadot megélt a sorozat, hiszen a jó poénokat csak a megfelelő színészekkel lehet igazán klasszul eljátszani. De gondoltátok volna, hogy majdnem máshogy nézett ki a felosztás?

vous - 2017.04.07.
Majdnem Courteney Cox alakította Rachelt a Jóbarátokban – elmesélte, hogy végül miért nem

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de a Jóbarátok című sorozatban nehéz kedvenc szereplőt választani. Nálam ugyanis ez mindig változik, attól függően, hogy épp milyen életszakaszban nézem újra, kivel tudok jobban azonosulni, vagy hogy melyik évadot kezdem ledarálni századszorra. De az szerintem nem is kérdés, hogy a sorozat castingja a lehető legjobb lett!

retro-sorozat-jobaratok

Lisa Kudrow elárulta: ezért nem lesz soha folytatása a Jóbarátoknak

A világ egyik legjobb sorozata, a mai napig bármikor szívesen leülünk a képernyő elé, hogy megnézzünk néhány részt. A szívünk mélyén még reménykedünk abban, hogy a szereplők egyszer visszatérnek, legalább néhány epizód erejéig. Lisa Kudrow viszont eloszlatta az álmainkat.

Az okot ITT olvashatjátok el.

Azonban nem sokon múlott, hogy végül Rachel szerepében ne Jennifer Aniston, hanem Courteney Cox tündököljön! A sorozat készítői ugyanis nagyon sokáig úgy voltak vele, hogy neki adják a szerepet, és Monica helyére valaki mást keresnek.

Bizonyos okokból kifolyólag úgy éreztem, hogy Monicával jobban tudok azonosulni, ami azért lehet, mert jobban hasonlítok rá a való életben.

Nem vagyok olyan takarításmániás, mint ő, de azért figyelek erre. És nincs bennem olyan versenyszellem sem, bár néhány ember – például a párom, Johnny McDaid – azt mondaná, hogy dehogynem” – mesélte Courteney.

Végül a készítőknek is feltűnhetett a dolog, mert úgy döntöttek, maradnak a már megismert szereposztásnál, és Rachel szerepét Jennek adták. Ami szerintünk is tökéletes választás volt, mert el sem tudnánk képzelni a fordított felosztást!

Objektum doboz

Ajánlott cikkek