Egyéb kategória

Vajon ki lesz idén Az év beauty vloggere? Nézzétek meg, kik indultak a címért!

Idén ismét lehet szavazni a NYX Cosmetics Face Awards pályázóira. Nekik ez azért izgalmas, mert a tét magas, hiszen Az év beauty vloggere címért folyik a harc, míg nekünk azért izgalmas az egész, mert szebbnél szebb sminkek között kapkodhatjuk a fejünket.

vous - 2017.04.08.
Vajon ki lesz idén Az év beauty vloggere? Nézzétek meg, kik indultak a címért!

A legjobb sminkvideók készítőjét a NYX Cosmetics elviszi Los Angelesbe, az amerikai NYX Face Awards döntőjére. Az izgalmas utazáson túl ráadásul még 200 000 forint készpénz és rengeteg NYX termék is a nyeremény része. A versenyzők igazán kitettek magukért, meghökkentőbbnél meghökkentőbb sminkeket készítettek, nézzük csak, hogy néz ki a mezőny, random kiragadtam nektek öt versenyzőt a több mint százból, akiken biztosan megakadna a szemetek nektek is.

Mészáros Csaba, az Óceán Ura

Rögtön elsőre egy srácot hoztam nektek, mert egyszerűen furcsa, hogy pasi jelentkezik ilyen címre, ugyanakkor le vagyok nyűgözve. Másodpercről másodpercre lekövettem, hogyan készül el a mű, szerintem Mészáros Csaba tényleg díjat érdemel, ez már-már maszkmesteri kategória, nem smink. 

Objektum doboz

Hédinke, alias Marlene Dietrich

Hédinke vlogját sokan követik, biztosan ti is találkoztatok már vele a YouTube sztrádán. A smink noha annyira nem meghökkentő, az mindenképpen elismerésre méltó, hogy Hédinke hajlandó volt megválni a szemöldökétől a smink kedvéért. Bátor a csaj! Én tuti nem hoztam volna meg ezt az áldozatot.

Objektum doboz

Paál Gina, aki a kis herceggel és a rókával jött

Gina sminkje nagyon aprólékos és időigényes munka. A téma egyébként is kedves a szívemnek, az már csak egy plusz, hogy ezt ilyen elismerésre méltó módon volt képes formába önteni.

Objektum doboz

In The Mirror – A tavasztündér

Kifejezetten tetszik, hogy akadt másvalaki is, aki kiegészítőkhöz mert nyúlni, az indák és a fakéreg elképesztően mutatnak az arcon, akárcsak a hegyes tündérfülek. Kicsit féltem tőle, hogy műhatása lesz, de ahhoz képest elég természetesre sikeredett a végeredmény.

Objektum doboz

Chloe, az absztrakt

Túl sok kreativitás ugyan nincsen ebben a sminkben, azt azért nem lehet rá mondani, hogy nem jó ránézni, vagy hogy ne lenne egy kicsi optikai illúziós hatása. Összességében nem rossz, és a figyelmet is azonnal fekelti.

Objektum doboz

A többi videót itt találjátok, itt szavazhattok is rájuk!

hugh jackman farkas logan

Nagy filmes átalakulások – Így lett Hugh Jackmanből Feketeszakáll!

Fogadunk, hogy sosem gondolkodtatok el azon, hogy kik és hogyan dolgoztak a színészek megjelenésén, de a rendező és a színészek nevét egyből tudjátok. Pedig a sminkesgárdának nem kicsi a része abban, hogy elégedetten távozzatok a moziból, és nem utolsósorban az ő érdemük a filmtörténelemben az a sok bravúros átváltozás, amiről ugyan tudtok, hogy volt, de annál többet nem foglalkoztatok vele. Ezen gyorsan változtatnunk kell, itt beavatlak benneteket néhány titokba!

Ajánlott cikkek