Egyéb kategória

Egy igazi csodaszer a szépségápolásban: mi az az amlapor, és mire használhatjuk?

Mindannyian ugyanarra vágyunk: ragyogó arcbőrre és fényes, egészséges hajra. De persze ezt elérni és fenntartani nem olyan egyszerű, mint szeretnénk. Épp ezért mutatunk erre egy igazi csodaszert, amit itthon is könnyen be tudtok szerezni!

vous - 2017.04.09.
Egy igazi csodaszer a szépségápolásban: mi az az amlapor, és mire használhatjuk?

Hallottatok már az amláról? Ez nem egy véletlen elírás, hanem valójában egy gyümölcs, amit sokan indiai egresnek vagy pöszmétének is neveznek. Nem véletlenül alakult úgy, hogy ebben az országban szent faként tisztelik ezt, ugyanis mondhatjuk úgy is, hogy az amla a gyógynövények szupersztárjának számít.

Forrás:
pixabay.com

Annyira sok pozitív hatása van, hogy szinte fel sem tudnánk mindet sorolni. Elfogyasztva erősíti az immunrendszert és csökkenti a gyulladást, por változatban pedig a hajatokra és az arcbőrötökre is felhasználhatjátok. Különleges hatóanyagai ugyanis a bőrötöket tökéletesen megtisztítják, feszesítik, és hámlasztják is. A frizurátok pedig egyszerűen ragyogó lesz tőle, megszünteti a korpát, és nincs fakulás sem, mivel a haj természetes színét is képes megtartani.

Sztárszerzőnk, Takács Nóra sorozata, a Norie Time Out már elindult, és új videójában mutat is nektek két nagyon szuper szépségreceptet, amit az amlapor segítségével tudtok elkészíteni.

Objektum doboz

Ajánlott cikkek