Ezért nem küzdenek értetek szakítás után

A megcsalós, a logikus és a szörnyen fájdalmas – íme a szakítás 5 fajtája

A szakításokban egy dolog mindig közös: a fájdalom. Mindegy, hogy ti szakítottatok, vagy veletek szakítottak, ilyenkor elveszítünk valakit, aki eddig az életünk fontos része volt, és ez nehéz. Persze, ahogy minden kapcsolat, úgy minden szakítás is más, de most összegyűjtöttük az öt legnépszerűbbet!

1. A „tudtátok, hogy nemsokára vége” szakítás

Ez az a fajta szakítás, amiről tudjátok, hogy hamarosan bekövetkezik. Elhidegültetek egymástól, alig beszéltek, ha beszéltek is, abból csak veszekedés lesz. Egyre kevesebb a csók és az ölelés, az viszont egyre gyakrabban fordul meg a fejetekben, hogy milyen lenne nélküle. Már szinte nem is vagytok együtt, és a legrosszabb, hogy már nem is akarjátok helyrehozni. Ha elértek eddig a pontig, ezt már csak a szakítás követheti...

2. Szakítás a semmiből

Ti épp ott tartotok, hogy minden tökéletes, erre ő közli, hogy vége. Mintha hirtelen kipukkadt volna egy szappanbuborék. Először fel sem fogjátok, mit mondott. Nem hiszitek el, hiszen ti boldogok voltatok, és azt hittétek, ő is az. Sajnos el kell fogadnotok a tényt: nem ő volt az igazi. Olyat érdemeltek, aki úgy szeret titeket, mint ahogy ti őt!

Forrás:
iStock

3. A nagyon-nagyon fájdalmas szakítás

Ez az a fajta szakítás, amibe egy kicsit tényleg belehaltok. Amikor már évek óta együtt voltatok, összeköltöztetek, és szinte száz százalékig biztosak voltatok benne, hogy ő lesz a gyerekeitek apja. Egyszerűen természetesnek vettétek ezt a jövőképet. De valami megromlott, és most úgy érzitek, nincs tovább. Ilyen esetben talán egy picit tovább tart majd túllépni a kapcsolaton, de az idő segíteni fog. 

4. A logikus szakítás

Bár nagyon szerettétek egymást, mindketten tudtátok, hogy ez nem fog működni. Azért, mert elköltözik, vagy mert nem szeretne gyereket, vagy mert egyszerűen más az értékrendetek. Bár bíztatok abban, hogy valahogy minden megoldódik, ez nem így lett, és sajnos nincs más választásotok, csak a szakítás.

párkapcsolat szerelem

5 fázis, amin minden lány keresztülmegy a szakítás után

A szerelem a legjobb dolog a világon – egy ideig. Aztán összetörik a szíveteket, és azt kívánjátok, bárcsak soha ne éreztetek volna így. A szakítás kemény dolog, de higgyétek el, túl lehet élni. Íme a felépülés öt fázisa!

A teljes cikket ITT olvashatjátok el.

5. A „megcsaltalak” szakítás

Amikor nemcsak arra döbbentek rá, hogy vége a kapcsolatotoknak, hanem arra is, hogy akit ti szerettetek, csúnyán átvert titeket, hazudott nektek és megalázott titeket. Bár ez nagyon fájdalmas zsakítás, a tudat, hogy ezt megtette veletek, talán segít abban, hogy minél gyorsabban elfelejtsétek.