Egyéb kategória

A legjobb workshopok, amikkel kikapcsolódhattok, tanulhattok, alkothattok, és akár önbizalmat is növelhettek

„Az alkotás kiegyensúlyozottá tesz, javítja a közérzetet és növeli az önbizalmat!” – olvasható a Medence Csoport alkotóműhely oldalán, amivel mi száz százalékig egyetértünk. De nem csak az önbizalom növelése miatt érdemes ám alkotni! Egy jó workshopon számtalan dolgot elsajátíthattok, jól szórakozhattok, kikapcsolódhattok, új embereket ismerhettek meg, és újabb és újabb mesés, saját kézzel készített tárgyakkal lehettek gazdagabbak.

vous - 2017.04.09.
A legjobb workshopok, amikkel kikapcsolódhattok, tanulhattok, alkothattok, és akár önbizalmat is növelhettek

Összeválogattunk nektek jó pár olyan tanfolyamot, amire érdemes ellátogatnotok. Van közöttük olyan, ami abszolút pénztárcabarát, és van olyan is, amire bár mélyen a zsebünkbe kell nyúlnunk, viszont nagyon sok mindent tanulhatunk, és például egy szupermenő, egyedi bőrtáskával a kezünkben távozhatunk. Következzenek tehát a mi kedvenc foglalkozásaink!

laptop-iroasztal-photoshop

Ezek a legjobb ingyenes tanfolyamok, ráadásul ki se kell mozdulni hozzájuk!

„Az élet arról szól, hogy mindig tanulunk valami újat. Legalábbis ezt mondták nekünk az iskolában. És való igaz. Szinte minden napra jut valami újabb és még annál is újabb őrület, technikai kütyü, ami egyik napról a másikra az életünk része lesz.”

Piroska cikkét a linkre kattintva olvashatjátok.

A tortadíszítés szerelmeseinek

Ha szívesen elsajátítanátok a cukorvirágok készítésének minden lépését, amiket akár esküvői, akár hagyományos tortán is felhasználhattok, tekintsetek be a cukorvirágok világába, és készítsetek saját pünkösdi rózsát, kövirózsát vagy akár boglárkát, a Violet and the botanist workshopján. A virágok önmagukban is gyönyörűek, és ajándékba sem utolsóak.

A kis csoportos workshopokat Hajnal Petra tartja, amikhez bátran csatlakozhattok, ha kipróbálnátok magatokat tortadíszítőként. Elmondása szerint a virágok ugyan nem tökéletes másai az igaziaknak…

sokkal inkább Petra saját világát tükrözik. Remekül hangzik, igaz?

„A munkafolyamatba kicsit belecsempészem saját világomat, inspirációimat és a növények vizsgálatából eredő tudásomat. Szeretem a bogárrágta leveleket, a bozontos virágkoszorúkat és a boglárkák szirmainak keszekuszaságát. Szeretem a rózsaszirmok apró gyűrődéseit és a bazsarózsa szirmainak teljesen kiszámíthatatlan kanyargását. Szeretem, amikor egy virág nem tökéletes, nem teljesen szimmetrikus. Hiszem, hogy ez a természetes tökéletlenség karaktert ad a növényeknek.”

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Virágimádóknak

Mindig is érdekelt a virágkötészet, a lakások, illetve rendezvények dekorálása? Akkor itt a helyetek! A Viola Violetta florals kiscsoportos workshopjain ugyanis mindent megtudhattok arról, melyik virág melyikkel mutat a legjobban, elsajátíthatjátok a különböző virágkötési technikákat, trendeket és stílusokat.

„Kis csoportos workshopjainkon kellemes hangulatban és szép környezetben kiváló szakemberek segítenek megtanulni a virágkötészet és a díszítés fogásait” – írják oldalukon.

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

A divatérzékenyeknek

A Mittersisters workshopjain a táskakészítés csínját-bínját sajátíthatjátok el, illetve elkészíthetitek saját, egyedi darabjaitokat. Ha már régóta keresitek a tökéletes táskát, de még nem találtatok rá, a fejetekben azonban már összeállt, milyen lenne számotokra az álomdarab, ők segítenek a megvalósításában.

A tanfolyam két napból áll: az első nap egyszemélyes konzultációval, tervezéssel, az anyagok kiválasztásával, illetve a részletek kidolgozásával, a második nap pedig a táska szabásmintájának elkészítésével, a táska összeállításával zajlik.

„A workshopok megvalósításához nagyban hozzájárult a fenntarthatóság iránti elkötelezettségünk is. A táskakészítés során figyelünk arra, hogy minél kevesebb hulladékot termeljünk, ezért a kimaradt bőrökből készítjük el a táskadíszeket és egyéb kiegészítőket” – írják az oldalukon, amitől számunkra még kecsegtetőbb ez a kétnapos tanfolyam.

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Az újrahasznosítóknak

A Medence Csoportnál – az általuk adott sablonok alapján – többek között újrahasznosított táskákat, neszesszereket és pénztárcákat készíthettek reklámmolinókból. A munkát végig animátorok felügyelik, és segítenek nektek bármilyen kérdésben, illetve a kivitelezésben.

„Animátoraink a teljes munkafolyamat során tanácsokkal, tapasztalataik átadásával, ötletekkel segítik a résztvevőket elképzeléseik megvalósításában, az esztétikailag és funkcionálisan is legmegfelelőbb tárgy elkészítésében.”

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

cupcake sütemény süti édesség desszert

Ötletek lánybúcsúra, amiknek a terhes kismamák, a kétgyerekes anyukák és a fiatalok is örülnek

Ha unjátok a vetkőzős fiúkkal tarkított és sok-sok alkohollal meglocsolt sematikus lánybúcsúkat, akkor ideje ellátogatni egy workshopra a barátnőitekkel! Meg amúgy is!

A cikkben olvashattok például szita-, kalligráfia- és tortadekor-workshopról és még sok érdekes tanfolyamról!

Ha pedig nem szívesen mozdulnátok ki, alkossatok otthon! A linkre kattintva számtalan DIY-ötletet találhattok!

Ajánlott cikkek