Egyéb kategória

„Nem vagyunk nőcsábászok!” – 5 dolog, amit eddig senki nem mondott el a chippendale-ekről

A nőket kihasználják, önteltek, megbízhatatlanok stb... – él általában a kép a férfi sztripperekről. Természetesen van ilyen is, de most ismerjétek meg azt az oldalt, amikor a chippandale egy teljesen hétköznapi ember, akár ti vagy én. 

vous - 2017.04.10.
„Nem vagyunk nőcsábászok!” – 5 dolog, amit eddig senki nem mondott el a chippendale-ekről

Az Egyesült Királyság leghíresebb chippendale-csapatának egyik tagja, a 28 éves Lotan elárult egy s mást a szakmáról. Sokan rendkívül tévesen ítélik meg a férfi sztrippereket. A Dreamboys nevű formáció tagja kitálalt a melójáról. 

Objektum doboz

Hét éve dolgozom ebben az iparágban, és el sem tudjátok képzelni, milyen módon formált engem ez a munka. Mielőtt elkezdem, el kell hogy mondjam, nem vagyok az a 'tipikus' férfi sztriptízes.

1. Nem vagyunk nőcsábászok

A legtöbb ember úgy gondolja, hogy mi a nőket, akiknek táncolunk, az ágyunkba visszük. Erről szó sincs. 20 éves voltam, amikor elkezdtem táncosként dolgozni, és az első pár hetet tényleg szórakozásként fogtam fel. Aztán már csak arra vágytam, hogy minél előbb otthon legyek és pihenjek – ahogy a legtöbb ember. Persze, van, hogy nők próbálkoznak, de ezeket udvariasan visszautasítjuk.

2. Ez egy kemény meló

Könnyen jött pénz – gondolják sonkan. Továbbképzésekre járunk heti 6 alkalommal, edzünk egy héten minimum négyszer. Körbeutazzuk az országot, van, hogy hetekig nem látjuk a szeretteinket. Ne gondoljatok úgy erre a melóra, hogy csak annyiból áll, hogy letoljuk a nadrágunkat. 

Objektum doboz

3. Nem egy életre szóló karrier

Bár csábító szakma, van olyan srác, aki hamar rájön, hogy a tánc és a vetkőzés nem neki való. Arról nem is beszélve, hogy jöhet egy sérülés vagy családi okok, vagy egyszerűen csak már nem leszünk ott agyban…

prostituált szex

„5 dolog, amit megtanultam sztripperként!” – Egy, a szexiparban dolgozó lány vallomása

Ha valaki nem egy csini irodában dolgozik, nem virágkötő, nem pék, sem… tudjátok, hová akarok kilyukadni. Ha valaki szexmunkásként, sztriptíztáncosnőként keresi a kenyerét, hajlamosak vagyunk ítélkezni.

A cikk folytatása ITT jön.

4. Megtanuljuk kezelni az embereket

Amióta táncolok, nem csak azt tanultam meg, hogy hogyan kell beolajozni a testemet, és hogyan mosolyogjak szépen. Bugyután hangzik, de sokszor van, hogy ittas embereket kell udvariasan lekezelnünk, ez nem mindig olyan egyszerű feladat.

5. Az emberek mindig ítélkezni fognak – ezt el kell engedni

 Vannak szűk látókörű emberek.

Objektum doboz

Ajánlott cikkek