Egyéb kategória

A szarkák kedvelik ezt: csillogó, villogó strasszköves felnyírt haj az új őrület

Tudtátok, hogy a szarka az egyetlen madár, ami képes felismerni magát a tükröben, illetve a tükröződő felületekben? Talán ezért buknak annyira a csillogó holmikra is. Megjelent egy hajtrend, ami szintén nagyon tetszene nekik!

vous - 2017.04.11.
A szarkák kedvelik ezt: csillogó, villogó strasszköves felnyírt haj az új őrület

Emlékeztek még, amikor pár éve divat volt az amúgy hosszú hajú lányoknak az oldalt tüsire felnyírt haj? Tulajdonképpen ez látszik visszajönni, annyi eltéréssel, hogy a felnyírás a tarkóra kerül, némi csillámmal és strasszokkal. 

emma-stone-easy-a

A teljes gondolatmenet, ami végbemegy minden lány fejében, ha növeszti a haját 

Borzasztó érzés tudni, hogy rövid haja van az ember lányának, még akkor is, ha ez valójában nem így van, pusztán mi látjuk rövidnek. Ez ilyen csajdolog, még véletlenül sem hiszti, pusztán a hosszú haj utáni vágy megmutatkozása. 

Nem rizsázok tovább, íme a folyamat, a gondolatok, amik végbemennek minden lány fejében, amikor növeszti a haját.

Az sem újdonság, hogy a tüsi hajba mintákat borotválnak, az viszont igen, hogy ezeket felerősítik színes festékkel, majd ezekre kerülnek a csillógó cuccok. Ahogy oly sok más extrém hajtrendet, ezt sem tudjuk elképzelni a 7-es buszon, viszont a hamarosan beköszöntő fesztiválszezon egyik slágertrendje lehet – feltéve, ha bevállaljátok a nyírást. 

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Hogy tetszik?

Ajánlott cikkek