Egyéb kategória

Valóra vált álom: megnyílt az első Hello Kitty kávézó!

Csupa rószaszín, csupa Hello Kitty: ezt kínálja az első Hello Kitty kávézó! Extázisba kerültem!

vous - 2017.04.11.
Valóra vált álom: megnyílt az első Hello Kitty kávézó!

Szégyen, nem szégyen, rajongok Hello Kittyért. Van Hello Kitty figurám, tányérom, bögrém, poharam, ágyneműm. Huszonhat éves vagyok, tehát nem mindenem „kittikés”, pusztán egy-egy tárgy az otthonomban és a munkahelyemen. 

hello kitty

Egy Hello Kitty-s szoba igenis lehet dögös – ha megfogadjátok a tanácsainkat!

Odavagytok Hello Kittyért, a plüssökért, robotokért, akciófigurákért és dinókért? Úgy érzitek, sosem fogjátok kinőni a kissé gyermeteg dolgok iránti szereteteteket, és ezt nem is titkoljátok? A lakásotok tele van ezekkel a tárgyakkal, ezért olyan, mintha egy tinilány szobájában lennétek, de semmiképp sem válnátok meg tőlük? Segítek, hogy hogyan tegyétek ki őket a polcra úgy, hogy menő legyen az összhatás!

Mojzi tanácsát megfogadva tehát nem ömlesztve nyomulok Hello Kittyben, de rajongó vagyok a javából, így felvillanyozta a napom, amikor megtudtam, hogy Hello Kitty kávézó nyílik Amerikában, egészen pontosan Kaliforniában. 

A Hello Kitty kávézó Dél-Kalifornia egyik plázájában rendezkedett be, és a kávék a sütik, a berendezés, egyszóval minden „kittikés”. Sajnos azonban az üzlet csak ideiglenes. 

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

A kávézó neve pontosan Hello Kitty Mini Café, és nem egészen számít már újdonságnak. A cég a kávézó megnyitása előtt egy Hello Kitty furgont is üzemeltetett, ami járta az országot, szintén sütiket és kávét árulva. 

Objektum doboz

Objektum doboz

Nos, a furgon megmarad, a Hello Kitty kávézó viszont csak három napig működött! Szomorú vagyok!

Az ötlet szerintem zseniális! Követelem Magyarországra is!

Apropó, Hello Kitty! Már azt is megtudtuk, hogy milyen ízű a Hello Kitty bor!

Ajánlott cikkek