Egyéb kategória

Mi az, amire a legtöbben keresnek rá Magyarországgal kapcsolatban? Most kiderült!

Amikor elkezdtek beütni valamit a Google-ba, az oldal rögtön feldob lehetőségeket azzal kapcsolatban, mások mire kerestek rá gyakran. Ez alapján készült egy összegzés arról, Magyarországgal kapcsolatban mi az, amire a legtöbben rágugliznak. Gondoltátok volna, hogy ez lesz az?

vous - 2017.04.11.
Mi az, amire a legtöbben keresnek rá Magyarországgal kapcsolatban? Most kiderült!

Az korábban már kiderült, hogy a Google szerint mi Magyarország legnagyobb látványossága, mint ahogy az is, hogy mi az első dolog, ami a külföldieknek eszükbe jut hazánkról. Most pedig az sem titok többé, hogy a weboldalon mi a leggyakoribb dolog, amire Magyarországgal kapcsolatban rákeresnek. A válasz pedig nem más, mint…

…a paprika!

Bizony, Magyarországgal kapcsolatban a legtöbb ember szerte a világon a paprikára keresett rá. Persze a statisztikák alapján más országoknál is kiderült, mi lett a leggyakoribb szó. Mutatok is néhányat:

  • Kanada: síközpontok
  • Oroszország: vodka
  • Spanyolország: strandok
  • Lettország: viccek
  • Dánia: éttermek
  • Csehország: focisták

Szerintem abban egyetértünk, hogy Oroszország vagy Spanyolország kicsit sem meglepő. Hogy a többi országban mi a leggyakoribb keresőszó, azt pedig ezen a linken megnézhetitek ti is.

villamos-tomegkozlekedes-budapest

Ha nem látjuk, nem hisszük el: elképesztő dolgot tett egy dugóban rekedt budapesti férfi

Elképesztő dolgot tett egy fiatal férfi Budapesten, míg a dugóban várakozott. Idegeskedés és dudálás helyett kiszállt a kocsiból, és olyat tett, amit senki sem gondolt volna.

A cikket IDE kattintva olvashatjátok el.

Ajánlott cikkek