Egyéb kategória

Katy Perry és Ryan Phillippe Twitter-beszélgetését egyenesen imádjuk!

Ha amerikai sztár vagy, és szimplán beszélgetni kezdesz egy másik, ellenkező nemű hírességgel, már be is indulnak a pletykák, miszerint tutira van köztetek valami. Így járt nemrég Ryan Phillippe is, aki a Twitteren igyekezet eloszlatni a pletykákat; de helyette nagyon vicces választ kapott.

vous - 2017.04.12.
Katy Perry és Ryan Phillippe Twitter-beszélgetését egyenesen imádjuk!

Katy Perry gyönyörű, Ryan Phillippe pedig szuperdögös, így nem csoda, hogy az internet kombinálni kezdett, vajon mi van köztük. A színészt viszont egyre inkább az őrületbe kergette a sok pletyka, így a Twitterhez fordult, hogy megossza, nem járnak együtt, hagyják őt békén.

Objektum doboz

– Nem randizok Katy Perryvel. Alig ismerem őt. Kérlek, ne repkedjetek helikopterrel a házam felett. Ő ugyanis nincs itt.
– Pont ezt mondaná az, aki Katy Perryt rejtegeti a pincéjében…

De amint azt láthatjátok, ez nem volt elég meggyőző, mert sokan pont úgy gondolták, ezt írná az is, aki csak titkolja, hogy Katy Perryvel jár. A legjobb viszont nem az, ahogy a követők reagáltak, hanem az, hogy maga Katy Perry is becsatlakozott a játékba, és megmutatta, igenis lehet ezt viccesen is nézni.

Objektum doboz

– Kiengednél végre ebből a pincéből, légyszi?
– Soha.

Objektum doboz

De egyáltalán, honnan jött a feltételezés, hogy a két sztár között van valami? Nos, múlt hónapban Elton John születésnapi partiján látták őket, amint nagyon jól érzik magukat egymás társaságában. És nagyjából ennyi elég is volt a magazinoknak arra, hogy többet képzeljenek bele az estébe. Mi viszont imádjuk, ahogy viccesen lereagálták a szitut Twitteren!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
Világ
Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
vous - 2024.04.22.
A fenntartható ásványvízfogyasztás iránt egyre növekszik a kereslet Magyarországon. Eközben az év elején bevezetett visszaváltási rendszer akadozik, a beszerelt automaták többsége szinte üres. Az első negyedév alatt emiatt csak PET-palackból 400 millió fogyhatott el, amelynek kétharmada nem hasznosul újra. A környezettudatosság szempontjából így fontos állomás, hogy az első cserepalackos ásványvíz áprilistól az Interspar és a Príma szelektált üzleteiben is országszerte kapható. Az átlagosan 25-ször újratölthető palackos Oonly ásványvizet január közepén kezdte el gyártani pannonhalmai üzemében a magyar márka, amely a jelenleg ismert egyik legkörnyezetkímélőbb megoldás a hazai piacon.

Otthon

Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
Otthon
Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
vous - 2024.04.26.
Az esztétikum, a rendezettség és a harmónia rendkívül fontos egy lakás berendezése szempontjából. Akkor tudjuk igazán jól érezni magunkat otthonunkban, ha nemcsak praktikus és kényelmes, hanem tetszetős is egyben.