Egyéb kategória

Hadd örüljön a gyerek: egy édesanya „kakizsúrt” rendezett kislányának

A gyerek akarata szent – így volt ezzel az az édesanya is, aki megszervezte kislányának álmai szülinapi buliját, kaki témában.

vous - 2017.04.12.
Hadd örüljön a gyerek: egy édesanya „kakizsúrt” rendezett kislányának

Rebecca megkérdezte hároméves kislányát, Audrey-t hogyan szeretné ünnepli a közelgő szülinapját. A válasz egyértelmű volt:

Kaki!

„Már hónapokkal a szülinapja előtt próbáltam kifaggatni, milyen bulit szeretne, de mindig azt a választ kaptam, hogy kakis tortát és kakis léggömbböt szeretne. Probáltam neki bármilyen más tematikát javasolni, de ragaszkodott az elképzeléséhez” – meséli az édesanya a The Huffington Postnak.

mengyan-eszter-parkapcsolat-pisi-kaki-oszinteseg-termeszetesseg

„Nem mosogatsz el? Vécéznem kell!” – Miért létezik a kakipara a párkapcsolatban?

„Voltál ma már kakilni”, „Sikerült?”, „Ne várd meg a mondat végét, ha most kell, akkor most kell.” Nyomjon egy lájkot a cikk alatt, akiknél – rajtam kívül, természetesen – a mindennapi beszélgetés szerves részét képezik az ilyen vagy ehhez hasonló, nagydologhoz kapcsolódó mondatok.

A cikket folytatását itt találjátok.

Továbbá tartott attól, hogy mit szólnak majd a rokonok és ismerősök, de ahogy mondja, csak az számított, hogy lánya mit szeretne. Olyannyira, hogy ő maga is beöltözött. Végül a szülők engedtek a nyomásnak, és Audrey megkapta, amit akart. 

Forrás:
A család saját fotója

Forrás:
A család saját fotója

Forrás:
A család saját fotója

Forrás:
A család saját fotója
Ajánlott cikkek