Egyéb kategória

4 dolog, amit mindennap tegyetek meg, ha rendet szeretnétek tartani a lakásban

Valljuk be, rendet tartani nem könnyű. Még a legjobb háziasszonyoknál is előfordul, hogy a fürdőben tornyosul a szennyes, a könyvespolcon áll a por, vagy hogy a ruhák az ágyon hevernek. De hát ez van, a lakásunk sem lehet mindig tökéletes. Ha azonban pár apró tippet mindennap betartotok, sokkal könnyebben rendet tarthattok! 

vous - 2017.04.15.
4 dolog, amit mindennap tegyetek meg, ha rendet szeretnétek tartani a lakásban

A Pure Wow összegyűjtött néhány apró, hétköznapi trükköt, melyek segítségével sokkal tovább rendet tarthatunk a lakásban. Ha beépítitek őket a napi rutinotokba, akkor szinte nulla erőfeszítéssel sokkal tovább élvezhetitek a tisztaságot!

1. Vegyétek le a cipőt az ajtóban!

Ne viseljetek cipőt a lakásban! Elvégre nem jobb, ha egy szuperkényelmes mamuszba bújtok helyette? Ha vendégek jönnek, őket is nyugodtan kérjétek meg arra, hogy vegyék le a cipőt, és adjatok nekik is pihe-puha házipapucsot. 

Objektum doboz

2. Ágyazzatok be!

Az is elég, ha csak szépen beigazítjátok a párnákat és a takarót. Nagyjából két perc, amíg fő a kávé, simán belefér az időtökbe, és sokkal jobb érzés lesz bemenni a szobába.

Objektum doboz

3. Pakoljátok el a dolgokat, miután használtátok!

Tudom-tudom, ezt nem könnyű betartani, de higgyétek el, megéri! Ha rögtön elmossátok a poharat használat után, vagy ha visszarakjátok a ruhát a szekrénybe, miután felpróbáltátok, akkor megmarad a rend, ilyen egyszerű.

Objektum doboz

4. Kövessétek a kétperces szabályt!

Egy szuper techika, amivel könnyedén rendet tarthattok: ha valami nagyon szúrja a szemeteket, és maximum két percig tart elrakni, letörölni vagy elmosogatni, akkor csináljátok meg rögtön! Nem érdemes halogatni, hiszen egyszer úgyis meg kell csinálnotok.

Objektum doboz

IDE kattintva pedig egy olyan módszerről olvashattok, melynek segítségével örökre száműzhetitek a rendetlenséget az otthonotokból.

Címkék: #lakás #otthon #rend
Ajánlott cikkek