Egyéb kategória

Ha városházi esküvőt terveztek, akkor sem kell lemondanotok a szép ruháról

Mi egy egyszerű, városházi esküvőt tervezünk a párommal, csak semmi felhajtás. De egy dologról nem vagyok hajlandó lemondani, és ez a szép ruha.

vous - 2017.04.15.
Ha városházi esküvőt terveztek, akkor sem kell lemondanotok a szép ruháról

Már régen eldöntöttem, hogy nem vágyom nagy lagzira, sem feltétlenül különleges szertartásra, nekem pontosan elég, hogy a szerelmem és én a számunkra legfontosabb emberek előtt kimondjuk: szeretjük egymást, és az egész életünket együtt szeretnénk eltölteni. Szerencsére találtam valakit, aki pont így gondolkozik, mint én, és nem kellett egymáshoz csiszolgatnunk az elképzeléseinket. Szóval elhatároztuk, hogy egy nagyon egyszerű kis ceremóniát tartunk a városházán a család (kb. 20 fő) jelenlétében, aztán elvisszük őket ebédelni.

Nem lesz sikkes lagzim, vízparton lampionokkal (mert ha egyszer tartanék, biztos ilyenre vágynék), sem élő zene, sem menyecskeruha, menyasszonytánc meg többemeletes torta.

De lesz egy csodaszép fehér ruhám, mert én így szeretném.

Szóval, ha ti is hozzám hasonlóan egyszerű, városházi esküvőben gondolkodtok, íme néhány ruhainspiráció, hogy a stílusos belépőről ne kelljen lemondanotok.

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Ajánlott cikkek