Egyéb kategória

5 fontos infó, amit meg kell osztani a vendégekkel az esküvő előtt

Ha azt szeretnétek, hogy a vendégek is igazán jól érezzék magukat a nagy napotokon, akkor az esküvő előtt mindenképp közöljetek velük néhány fontos infót. Mutatjuk, mik ezek! 

vous - 2017.04.16.
5 fontos infó, amit meg kell osztani a vendégekkel az esküvő előtt

1. Információk az esküvő helyszínéről

A Brides.com szerint, ha tehetitek, segítsetek abban a vendégeknek, hogy könnyen megtalálják az esküvő helyszínét. Jelöljétek be térképen, hol található a helyszín, tegyetek ki nyilacskákat, táblácskákat, amelyek segítenek eligazodni a meghívottaknak.

2. Információk a szállással kapcsolatban

Ha olyan vendégek is érkeznek, akiknek szállást kell biztosítanotok, akkor tudassátok velük, hogy mire számíthatnak. Hol lesz a szállás, hány fős lesz a szoba, kivel lesznek egy szobában, milyen messze van az esküvő helyszínétől a szállás?

Forrás:
Love Fern Weddings

3. Adjátok meg a pontos dress code-ot!

Sokat segítetek a vendégeknek azzal, ha meghatározzátok a pontos dress code-ot. Zavar, ha valaki feketében jön? Ki kell öltözni? Esetleg a farmer-tornacipő kombó is szóba jöhet? 

4. A „plusz egy fő”

Beszéljétek meg előre a vendégekkel, hogy ki hoz magával kísérőt és ki érkezik egyedül. A legjobb, ha mindenkivel külön letisztázzátok, hogy kivel jön, így a nagy napon nem kell azon izgulnotok, hogy lesz-e elég hely, jut-e mindenkinek vacsora…

Forrás:
jlbwedding.com

5. Az esküvő fontosabb programjai

Jó, ha a vendégek előre tudják, hogy mire számíthatnak. Mikor kezdődik a polgári esküvő, a templomi esküvő, a vacsora, valamint hogy számíthatnak-e egyéb programokra.

Ajánlott cikkek