Egyéb kategória

5 mondat, amit minden lány megkap, miután szőkére festette a haját

Van az úgy, hogy szükségünk van egy kis változásra, és sokszor ezt egy új frizurával valósítjuk meg. Ha veletek is előfordult már, hogy sötétebb tincseiteket szőkére festettétek, tuti, hogy az alábbiakat előbb-utóbb megkaptátok valamelyik ismerősötöktől!

vous - 2017.04.16.
5 mondat, amit minden lány megkap, miután szőkére festette a haját

1. „Most már a hajszíned passzol a személyiségedhez, ha-ha”

A legtipikusabb beszólás, amit egy friss szöszi megkaphat, és amin maximum jófejségből nevettek csak.

Objektum doboz

2. „Szóval, egy szőke nő besétál a bárba, és…”

A szőke nős vicceket a barátok biztosan nem tudják kihagyni, és most már átérzitek, miért olyan idegesítőek ezek. Na jó, egy-kettő tényleg nem rossz, de jól megvagytok nélkülük is!

Objektum doboz

3. „Nem félsz, hogy tönkremegy tőle a hajad?”

De, persze hogy féltek. Tudjátok jól, hogy a hajleszívás nem egészséges, töredezhet, elvékonyodhat; de ha ez volt a szívetek vágya, miért ne lehetnétek szőkék?

Objektum doboz

4. „És mi lesz, ha bezöldül vagy megsárgul a színe?”

Hát, az kellemetlen sajnos. De nem kiküszöbölhetetlen, ugyanis már léteznek speciális samponok, amik pont ez ellen vannak.

Objektum doboz

5. „A természetes színed jobb volt, így műnek látszol”

Persze ízlések és pofonok, így tuti lesz olyan, aki szerint a régi jobb volt. Ezzel nem lehet sok mindent kezdeni, elfogadjátok a véleményt, de attól még a sajátotokat tartjátok a legfontosabbnak.

Objektum doboz

Egyébként a beszólásokon kívül még épp elég dolog van, amivel egy friss szőkének meg kell barátkoznia. A hajmosás többé nem áll annyiból, hogy víz és sampon, aztán egy-két perc alatt letudjátok. Mostantól jöhetnek a pakolások, óvatos fésülés, jól megválasztott termékek, hogy néhány hét alatt ne legyetek tele töredezett hajvégekkel.

Aztán ott van persze a félelem attól, hogy amikor legközelebb mentek a fodrászhoz, az árnyalat mégsem fog annyira tetszeni. Hogy a minta végül nem olyan lesz a fejeteken, mint szerettétek volna, és persze korrigálni lehet, de szívetek mélyén tudjátok, hogy most hetekig így fogtok kinézni.

De ha mindezek ellenére úgy látjátok, hogy a szőke áll a legjobban, és erre is vágytok, ne hagyjátok, hogy a béna beszólások elvegyék a kedveteket! Egy ügyes fodrász tényleg vigyáz a hajatok egészségére, és bár a különleges hajápoló szereknek ára van, hosszú távon megérik a ráfordítást.

Forrás:
pexels.com
Ajánlott cikkek