rihanna_chopard_ekszerek_1200

És aki az idei Coachella legfeltűnőbb szettjét viseli: nem más, mint Rihanna!

Köztudott tény, hogy a Coachellán mindenki igyekszik a legtrendibb, legdivatosabb ruhákban tündökölni. De míg a legtöbben a virágos, kicsit hippisebb stílust öltötték magukra, addig Rihanna fogta magát, és inkább extravagánsra váltott.

A hosszú hétvége több szempontból is nagy esemény volt szerte a világban. Egyrészt itt voltak a húsvéti ünnepek, amikor végre a családunkkal pihenhettünk vagy kirándulhattunk, és sok külföldi híresség is ezzel töltötte a napokat. Aztán ott vannak azok, akik inkább kiruccantak otthonról, és belevetették magukat a Coachella bulis tömegébe.

Az egyik legfeltűnőbb jelenség pedig ki más lett volna, ha nem Rihanna? Az énekesnő ugyanis hátat fordított mindennek, ami a Coachellára jellemző, és inkább Gucci ruhában partizott. A különös ruha februárban, a milánói divathéten debütált, és egyet kijelenthetünk: Rihanna egyébként is feltűnő egyéniség, ebben a ruhában pedig biztos, hogy nem volt olyan ember, aki ne vette volna őt észre.

Objektum doboz

Objektum doboz

Persze nem ő volt az egyetlen, akinek a fesztiválos ruhájáról sokat beszéltek. Vanessa Hudgens például a Coachella egyik királynője, évről évre egyre jobb szettekben jelenik meg a helyszínen.

Objektum doboz

Aztán ott van Selena Gomez is, aki a pasijával együtt kékbe öltözött.

Objektum doboz

Nina Dobrev ötvözte a divatot a kényelemmel.

Objektum doboz

És persze nem tudunk elmenni szó nélkül Lady Gaga mellett sem, aki legújabb dalát is bemutatta a fesztiválon.

Objektum doboz