Újra beleszerettünk Harry hercegbe: gyönyörűen beszélt a nőkről

Harry herceg vallomása: terápiára volt szüksége, hogy feldolgozza Diana halálát

Diana hercegné még 1997-ben hunyt el balesetben, két fia pedig nagyon sokáig gyászolta őt. Harry herceg húsz év után most beszélt először arról, mennyire nehéz volt feldolgoznia a tragédiát.

Miután Diana hercegné elhunyt, Harry még csak 12 éves volt, így különösen nehezen tudta feldolgozni a tragédiát. Most először beszélt ugyanis arról, hogy édesanyja halálát követően közel 20 éven át elnyomta magában az érzéseit, és végül Vilmos volt az, aki rávette, kérjen terápiás segítséget.

Objektum doboz

Harry is észrevette már egy idő után, hogy az élete két éven át szinte teljes káosz volt, de nem tudta, mit tegyen ellene. A gyász, és az, hogy mindezt a nagyvilág szeme előtt kellett feldolgoznia, és persze az, hogy a magazinok sorra hoztak le róla valótlan híreket, az idegösszeomlás szélére taszította, amiből nehéz volt kilábalnia.

„Az volt a módszerem, hogy a fejem a homokba dugtam, és nem voltam hajlandó az édesanyámra gondolni, mert úgy voltam vele, ugyan mit segítene ez” – mesélte egy interjúban a Telegraphnak.

Végül az, hogy megnyílt mások előtt, terápiás segítséget kért, és végre beszélt Dianáról, segített neki abban, hogy kijöjjön ebből a hullámvölgyből.