Egyéb kategória

6 szuperképesség, ami minden nőnek jól jönne

Lefogadom, hogy amikor gyerekként néztétek a Bűbájos boszorkákat, titokban arról álmodoztatok ti is, hogy bárcsak lenne szuperképességetek. Persze jól jönne a való életben is, ha le tudnánk fagyasztani embereket, vagy mozgás nélkül irányíthatnánk tárgyakat, de az biztos, hogy az alábbi képességeknek minden nő nagyon örülne.

vous - 2017.04.17.
6 szuperképesség, ami minden nőnek jól jönne

1. Képesség arra, hogy a körömlakkunk egy hónapig hibátlan legyen

Végre rávesszük magunkat, hogy kifessük a körmeinket, megvolt az újramázolás is, miután kétszer belenyúltunk, így elégedettek lehetünk. Maximum néhány napig, míg el nem kezd lekopni a szín. De ugye milyen jó lenne, ha lenne egy szuperképességünk, amivel ezt meg tudnánk állítani?

Objektum doboz

2. Képesség arra, hogy rávegyük a srácot, keressen minket

Van az a kiszemelt srác, akivel néha dumáltok, de nem eleget. Legalábbis tegnap óta nem írt semmit. Na, ez biztosan nem játszódna le a fejünkben, ha meglenne a szuperképességünk arra, hogy gondolatban rávegyük, keressen minket.

Objektum doboz

3. Képesség arra, hogy bármit ehessünk büntetlenül

Ebéd után egy tábla csoki, a kedvenc pizzátok, esetleg egy cukrosabb üdítő – azt szeretnénk, hogy bármit és bármikor elfogyaszthassunk, miközben az alakunk tökéletes marad!

Objektum doboz

4. Képesség arra, hogy a képzelt ruha valósággá változzon

Persze szívesen vásárolunk, de a tömeget és a sorban állást utáljuk. Épp ezért klassz lenne egy képesség, ami segít, hogy rögtön előttünk teremjen az a ruhadarab, amit fejben elképzelünk saját magunkon. Persze ingyen!

Objektum doboz

5. Képesség arra, hogy rögtön felismerjük a rossz pasikat

Előbb-utóbb mindenki belefut legalább egy rosszfiúba, aki összetöri a szívét. Ilyenkor jól jönne egy szuperképesség, aminek segítségével akár egyetlen tekintetből le tudnánk szűrni, kivel érdemes elmenni egy randira, és kit érdemes végleg tiltólistára tenni.

Objektum doboz

6. Képesség arra, hogy magától felkerüljön a smink az arcunkra

Instant smink. Talán nem is kell ragoznom: szeretnénk reggel minél tovább aludni, ezért jól jönne, ha a sminkünk magától felkerülne az arcunkra. És persze ez álljon is jól nekünk!

Objektum doboz

Ajánlott cikkek