Egyéb kategória

Bevállalósak vagytok? Akkor ezeket a tavaszi sminktrendeket nektek találták ki

Ha ti is vagytok olyan vagányak, hogy szeretitek néha vadító rózsaszínre festeni a szátokat, vagy égszínkék ceruzával kihúzni a szemeteket, akkor ez a tavaszi sminktrendbiblia nektek szól. Mi ki fogjuk próbálni az összeset.

vous - 2017.04.17.
Bevállalósak vagytok? Akkor ezeket a tavaszi sminktrendeket nektek találták ki

#colorpop

Amikor azon kezdtek töprengeni, milyenre fessétek a szemeteket, egyetlen tippünk van:

válasszatok egy színt. Bármilyet.

Nem tudtok melléfogni, egy smaragdzöld vagy zafírkék árnyalattal biztosan ti lesztek a legmenőbbek. Az arcotok többi része és a frizurátok legyen az „üres vászon”, erre „fessetek” bátran. Nem baj az sem, ha a megszokott vonalakon kívülre merészkedtek.

Forrás:
harpersbazaar.com

A „pihenős piros”

A vörös rúzst általában tökéletesen lealapozott bőrrel, tökéletesen belőtt frizurával és alapvetően kifogástalan outfittel szokás párosítani, ami elég nagy erőfeszítést és odafigyelést igényel. De mi lenne, ha idén „most keltem az ágyból haj”-hoz és farmer-fehér pólós szettekhez viselnétek? Mi ezt csak pihenős pirosnak hívjuk, mert itt semmi másra nem kell összpontosítani, csak arra, hogy a vörös melyik árnyalatát szeretnétek felkenni a szátokra.

tavasz_smink2

Forrás:
harpersbazaar.com

Vizes hatás

Ha egy matt, rózsás púdert fénylő szemhéjakkal és vizes hatású frizurával kombináltok, a hatás olyasmi, mintha épp a Flashdance remake-jének forgatásáról érkeztetek volna. Vagyis menő. Persze fontos, hogy a hajatok ne ténylegesen vizes legyen, mert az ugye előbb vagy utóbb, de megszárad, aztán ki tudja, hogy fog állni. Ehelyett inkább használjatok speciális hajzselét.

Forrás:
harpersbazaar.com

Ez már nem az a cicaszem

Néha már egy apró változtatással is nagyon látványos eredményt érhettek el. A cicaszemekről nekünk a régies sminkek és a klasszikus stílus jut eszünkbe, de mint mindennek, ennek is van modern verziója. Ha például úgy készítitek, hogy több vonalat rajzoltok egymás mellé spirálszerűen, vagy a teljes kihúzás helyett hagytok a vonalban néhány milliméteres szüneteket, mindjárt egészen futurisztikus hatást érhettek el.

Forrás:
harpersbazaar.com
Ajánlott cikkek