Egyéb kategória

Alsóban nevettek ki így utoljára – Kipróbáltam, mennyire egyszerű elkészíteni 2017 „legtrendibb” körmeit

A divatnál manapság két dolog változik gyorsabban: a haj- és a körömtrendek. Személy szerint az utolsó kettőből egyiket sem követem nyomon, azonban egy női magazin szerkesztőségében elkerülhetetlen, hogy halljak róluk. Az idei körömtrendek a geometrikus formákról, letisztult csíkokról és metálfényű lakkokról szólnak, és persze minden oldal lelkesen ígéri, hogy simán elkészíthetitek magatoknak otthon. Simán, mi? 

vous - 2017.04.20.
Alsóban nevettek ki így utoljára – Kipróbáltam, mennyire egyszerű elkészíteni 2017 „legtrendibb” körmeit

Ha igaz lenne az állítás – miszerint simán elkészíthetitek magatoknak a legújabb körömtrendeket anélkül, hogy egy Picasso veszett volna el bennetek –, a cikkem itt véget is érne, de jelentem: ez nincs így. Körbenéztem, 2017-ben mi számít menőnek körömfronton, és nekiláttam a dolgoknak:

vágtam, ragasztottam, lakkoztam – és végül csalódtam.

Anna, a fotósunk hangosan nevetett az egész alkotói folyamat alatt, pedig anno rajzszakköre is jártam – akkor csak nem lehetek annyira kétbalkezes, nem? Úgy tűnik, de… Legalábbis a Körömfestés otthon, egyszerűen szalagcím erre a cikkre határozottan nem igaz. Íme, 2 körömtrend, ami gyönyörűnek tűnik, de képtelenség elkészíteni – szépen.

Forrás:
Kerepeczki Anna

Minimalista csíkok – a teljes katasztrófa

Idén tavasszal a ruhák és a körmök terén is hódítanak a csíkok. Első ránézésre jó választásnak tűnt ez a minta, gondoltam: áá, csak egy csík középre és kész is. Igen, de ehhez szükségem volt ragasztószalagra, stabil kézre és megannyi türelemre. Amikor pedig már azt hittem, semmi sem állhat az utamba, felbuborékosodott a cellux, így máris odalett a szögegyenes csík – és ezzel a szép köröm látványa is.

Amire szükségetek lesz:

  • türelem
  • alaplakk (én egy rózsaszínt választottam)
  • fekete díszítőlakk (vagy sima lakk – ha szerettek veszélyesen élni)
  • cellux

Nehézségi szint: 5/4

A VOUS-lányok pontozása: 5/2

Elképzelés

Objektum doboz

Valóság 

Forrás:
Kerepeczki Anna

Forrás:
Kerepeczki Anna

Csajos geometria – az elmegy kategória

Ha hozzám hasonlóan azt gondoltátok, a csíkos köröm volt az egyszerűbb, tévedtetek. A geometrikus mintájú köröm, amit másodiknak választottam elsőre nehéznek tűnt, végül azonban meglepően könnyű volt kivitelezni. A látvány így sem lett fullos, arról ugyanis senki nem szólt, hogy vonalzóra és vízszintmérőre is szükségem lesz. A négyzetek elcsúsztak, ferdék lettek vagy nem épp középen voltak, de mondjuk úgy, hogy nem lett rossz.

Amire szükségetek lesz: 

  • alaplakk
  • matt, pink lakk
  • cellux

Nehézségi szint: 5/3

A VOUS-lányoktól kapott érdemjegy: 5/4

Elképzelés

Objektum doboz

Valóság 

Forrás:
Kerepeczki Anna

Forrás:
Kerepeczki Anna
köröm

Ha nem ment el a kedvetek a körmöktől…

Hogy álltok a trendekkel?

Objektum doboz

Ajánlott cikkek