ps xbox

5 + 1 dolog, amit a nők megtanulnak a pasi mellett, aki nyomatja a PS-t és az Xboxot

Ha egy olyan pasival élünk együtt, aki imád konzoljátékokon pörögni, akkor hajlamosak vagyunk azt gondolni, hogy borús az élet, azonban ez nem feltétlenül van így. Ha a pasitok „gémer”, annak nemcsak előnyei lehetnek (a sok hátrány mellett), de tanulhattok is belőle. Íme 5 + 1 dolog, amit a nők megtanulnak, ha a pasijuk nyomatja az Xboxot vagy a PS-t. 

1. Megtanultok kellő időt szánni magatokra 

Ha a pasi elkezd játszani, akkor itt az ideje a hosszú forró fürdőnek, a pedikűrnek, manikűrnek – csend van és nyugalom. Az idillbe a konzol kattogása és a néha hallható káromkodások zavarnak csak bele. 

2. Megtanultok kompromisszumot kötni

Csúnya, de ha a pasit engedjük játszani, akkor ő meg engedni fog a mi hobbinknak. Nem mellesleg így mindenki boldog lesz.

3. Nem lesz gond, ha otthon még dolgoznotok kell

Kinek ismerős?

Te, cica, nincs munkád? Játszanék addig!

emma-stone-easy-a

Atombetegek vagyunk: 5 + 1 gondolat, ami átfut egy lány fején, ha a párja csapatépítőre megy

Tudjuk jól mindannyian, mi zajlik általában egy céges csapatépítőn: buli töméntelen mennyiségű alkohollal, esetleg stratégiai játékokkal, disznóvágással, miegymás. Ha mi magunk megyünk, örülünk, izgatottan várjuk, stb... de mi van akkor, ha a pasink készül (többnapos) csapatépítőre?

Hát, totál kikészülünk!

4. Megtanuljátok értékelni a közösen eltöltött időt

Mi lányok kevésbé vonzódunk ezekhez a játékokhoz, így ebből a programból kimaradunk, ami persze több okból sem baj. Ebből azonban az is következik, hogy kevesebb minőségi időt töltünk el a pasinkkal, így ha visszakapjuk TELJESEN, akkor az nagyon jó lesz! 

5. A pasitok jobb ember lesz 

Levezeti a feszkót, kitombolja, menőnek érzi magát (ha nyer a játékban), és mi már csak az édes, kedves énjét kapjuk! 

+ 1 Megtanultok FIFÁZNI! 

Objektum doboz

Szóval ne bosszankodjatok, ha a pasitok kockul, az a ti kapcsolatotoknak is jót tehet!