takács nóra

Földszínek és tusvonal – Takács Nóra esküvői sminkpróbán járt

Ha követitek sztárszerzőnket, Takács Nórát az Instagramon, akkor nem maradtok le az esküvői előkészületekről sem. Nóra esküvői sminkpróbán járt, a végeredmény pedig gyönyörű lett.

Az esküvőn egy menyasszony számára a ruha a legfontosabb, ezt koronázzák meg a megfelelő kiegészítők, a frizura és a smink. Nóra menyasszonyiruha-tervezőjével már olvashattatok interjút a VOUS-n, a sminkesét pedig már ismeritek is, hiszen Detti a VOUS-lányokat is sokszor sminkelte a szerkesztőségben.

Milyen lesz az esküvői sminkem? Most találjuk ki Dettivel

– írta ki Nóra az Instagram-oldalára.

Objektum doboz

Detti, aki november óta saját szalonjában várja a menyasszonyokat (és nem menyasszonyokat), elmondta nekünk, hogy a menyasszonyi sminknél elsődlegesen a tartósságra kell figyelnie egy sminkesnek.

„A szemfestésnek a könnyeket bírnia kell, az alapozónak a hőségben helyén kell maradnia, az ajkak nem színezhetik össze a vőlegényt. A menyasszony ruhájának stílusa, frizurája, a csokor és az esküvő színei mind befolyásolják a sminket is.

Nem utolsósorban a menyasszony személyisége is hatással van a sminkre, hiszen van, aki szívesen visel akár piros rúzst is az esküvőjén, más pedig füstös szemeket szeretne. Ha ez az irányvonal, akkor is bele kell vinnünk azt a bájt, ami egy menyasszonyt jellemez” – mesélte. Szerinte megtalálták az irányt, most már csak finomítani kell.

„Nóri kéréseit, sminkötleteit tartottam szem előtt a smink készítésénél. Frisset és üdét szeretne, de mutatott olyan fotókat is, ahol erősebb a szem festése. Készítettünk egy alapsminket földszínekkel, majd tusvonallal egészítettük ki, mert látni szerettük volna, úgy hogyan mutat.

Még nem döntöttük el, melyiknél maradunk, de Nóri ruhája gyönyörű, elegáns és egyben szexi is lesz, amit a sminknek követnie kell.

Íme az első próbasmink:

Objektum doboz

hercegnős smink pádár detti

Még több smink Dettitől (menyasszonyoknak is)