Egyéb kategória

Nem csak a szex jelent megcsalást: ha ezeket a dolgokat elkövetitek, hűtlenek vagytok!

Minden pár saját maga fekteti le a szabályokat, hogy mi számít nekik megcsalásnak. Mégis, amikor megcsalásra gondolunk, akkor csók vagy a szex jut eszünkbe, holott kevésbé indiszkrét tettek is felérhetnek hűtlenséggel. Szerintem a következő három dolog legalább annyira súlyos megcsalás, mint a szex.

vous - 2017.04.23.
Nem csak a szex jelent megcsalást: ha ezeket a dolgokat elkövetitek, hűtlenek vagytok!

1. Nem válaszoltok az üzenetekre, nem fogadjátok a hívását 

Mindenkinek vannak olyan napjai – igen, a párotoknak is –, amikor számára az élet egy nagyon magányos és ijesztő hely. Ilyenkor úgy érezzük, szükségünk van valakire, aki meghallgat, aki csak „ott van”, biztosít arról: nem vagyunk egyedül, enyhíti a fájdalmunkat, oldja szorongásunkat. Elmesélhetjük neki az izgalmakat, eseményeket.

Feltételezzük, hogy ez a személy a partnerünk.

Ha ezt a személyt figyelmen kívül hagyjuk, az maga lehet számára a pokol. Gondoljatok bele, akiben megbíztok, számítotok rá, cserben hagy. Ez nem megcsalás?

2. Kapcsolatban: saját magammal

A szeretettel könnyen vissza lehet élni. Csodálatos, ha tudjátok, hogy van valaki az életetekben, aki hajlandó mindent megtenni értetek, azonban sokan hajlamosak kihasználni partnerük odaadását.

De még ha a partner ezt nem bánja, akkor sincs az rendjén, hogy mindig minden rólatok szóljon. Egy párkapcsolat igen erős pillérje, hogy kölcsönösen segítsük a másikat. Ne engedjétek meg a partnereteknek, hogy jóval többet adjon, mint ti!

párkapcsolat szerelem

Dobjátok ki vagy adjatok még egy esélyt? – Mi a helyes döntés megcsalás után?

A megcsalásról, és arról, hogy mit kell tennie annak, aki áldozatául esik a megcsalásnak, elég határozott vélemények vannak. Csaljátok vissza, dobjátok ki, tűrjétek el alázattal – halljuk a legtöbbször, pedig az életet ennél tisztességesebben és korrektebben is lehet játszani.

A cikk ITT folytatódik.

3. Nem húztok sorszámot a Párkapcsolatügyi Hivatalban

Olyan ígéreteket tesztek, amiket soha nem fogtok megtartani. Azt mondjátok, amit a másik hallani akar, hogy még csak minimálisan se kelljen foglalkoznotok a kapcsolattal. Ha párkapcsolatban éltek, akkor vagy törődtök minden ügyes-bajos dologgal, vagy lépjetek ki belőle.

Nincs szürke terület!

A partneretek szeret, és az örökkévalóságot akarja eltölteni veletek. Ha azt mondjátok neki, ti is ugyanúgy érzitek, ha hagyjátok, hogy ő veletek tervezzen, míg ti külön képzelitek el a jövőt, az megcsalás

Ajánlott cikkek