Trend

Nekik tökmindegy? – Megkértük a pasikat, öltöztessenek fel minket: olyan történt, amire nem számítottunk

Ti kinek öltözködtök? Természetesen elsősorban mindenki saját maga kedvére, azonban hatalmas tévhit, hogy a legtöbb nő a férfiakat szeretné lenyűgözni az öltézékével – a többit nőt szeretné lenyűgözni. Egy átlagos férfi (aki nem a divatszakmában dolgozik) nem veszi észre, hogy a kabát, amit viselünk, a legújabb trend, hogy a cipő, amit hordunk, a legmenőbb márka. De álljunk meg egy cikk erejéig: akkor mégis minek divatolunk? 

vous - 2017.04.23.
Nekik tökmindegy? – Megkértük a pasikat, öltöztessenek fel minket: olyan történt, amire nem számítottunk

Hiába a többi nőnek szeretnék megmutatni, hogy mi vagyunk a trendkirálynők e vidéken, elcsábítani a pasit akarjuk, azt, akinek fogalma sincs arról, hogy mi a divat…

Sok hűhó semmiért, hiszen valljuk: a férfiakat nem lehet elcsábítani (hosszú távon) egy trendi bőrkabáttal,

a hódításhoz egy szép ruhánál sokkal többre van szükség, meg amúgy sem értenek hozzá, nekik nem számít a divat, akkor mi mit bajlódunk?

Ezt megerősítendő vagy cáfolandó arra kértük a pasijainkat, öltöztessenek fel minket úgy, ahogyan szerintük a legjobban fogunk kinézni. Rettegve vágtunk neki a kísérletnek, de a tesztalany VOUS-lányok Eszter, Mojzi és Anna nevében is írhatom: meglepődtünk!

Eszter

A lábad mindenképp látszódjon – harisnyában vagy anélkül

– ez volt az első mondat, amikor elkezdett összeállni a szett. Nem volt nagy válogatás, a barátom ismeri a ruhatáramat, a szakmájából adódóan pontosan tudja, mi néz ki jól. Persze most hozott anyagból dolgozott, hiszen a szekrényemből kellett válogatnia, ahova vásárlás útján fél éve nem került be új darab (tudjátok, a fogadalmam).

A művelet körülbelül 10 másodpercig tartott, ugyanis fizikai válogatás helyett fejben vette végig, milyen ruhákat szeret rajtam, és már sorolta is: tüllszoknya, valamelyik szürke pólóm a sokból és a bőrzsekim. A cipőt rám bízza.

Azt hiszem, ez elég nagy bók: szereti a ruháimat, szeret engem a ruháimban, nem szeretne átalakítani. 

Forrás:
VOUS

Mojzi 

Amikor megkérdeztem a pasim, milyen cuccban látna szívesen, őszintén meglepett, mennyire vágja a ruháimat. Kapásból elsorolta:

Ülepes gatya, rockabilly cipő, motordzseki,

és bár egy ujjatlan felsőt szeretett volna – lévén, hogy beteg vagyok –, kiegyeztünk egy sima fekete, hosszú ujjú felsőben, amit egy kockás sállal kombináltunk, azaz kombinált. 
A hajamra és a sminkemre is adott javaslatot, amiből viszont számomra egyértelmű lett, hogy szereti, ahogyan öltözöm, hiszen egy az egyben úgy válogatta össze a cuccaimat, ahogy én is teszem a mindennapokban. Ergó én inspiráltam a saját szettemet.

Forrás:
VOUS

Anna

Mókásan indult a ruhaválogatás, mert nálunk állandó vitatéma a ruháim és a cipőim helye és darabszáma. Ilyen szempontból nehéz egy olyan pasival élni, akinek a 8 darab pólója, 2 darab farmerja és maximum 10 darab alsógatyája és zoknipárja elfér 3 polcon, ellenben az én ruháimmal, amik egy kisebb méretű szekrényt és 4 fiókot foglalnak el. (Szerintem amúgy nincsen sok ruhám!)

Dacosan állt a szekrény előtt, merthogy: neki tökmindegy…

Végül sok-sok kérdéssel rávezetve elkészült a szettem, amit nem mondanék meglepőnek, hiszen a szekrényemben lévő ruhákat mindig hordom. Inkább azon lepődtem meg, hogy kiderült, nagyon csinosnak tart mintás, csíkos ruhákban, szerinte jól állnak nekem. Furcsa, mert én amúgy (főleg ősszel és télen) javarészt monokróm, fekete-fehér és szürke szettekben nyomultam eddig, ami miatt valószínűleg jobban esik neki, ha mintás és színes cuccokba öltöztethet.

Cipőből is egy csinosat választott, és bevallom, a blézert az saját magam raktam a többihez, mert még kellett valami, és ő már feladta a dolgot. A sminkre is rákérdeztem, és kiderült, hogy szereti, ha szépen ki vagyok rúzsozva, de a smink többi része akkor már ne legyen túl erős.

Forrás:
VOUS

Mcsi

Rendmániás pasim nem ért a divathoz, a női divathoz. Nem nagyképűség leírnom, hogy jelenlegi öltözködési stílusáért – mintha Justin Bieber háttértáncosa lenne egy menő klipben – én vagyok a felelős. Megmutattam neki a joggerek, a hosszú pulcsik és pólók világát, így már önállóan tud öltözködni. Sírva röhögős emoji. 

Az én laza, nőiesen sportos stílusomat imádja, ám nem voltam benne biztos, hogy ha arra kérem, öltöztessen fel úgy, ahogy szerinte a legjobban nézek ki, jól fogok kinézni. Mikor vázoltam neki a feladatot, amolyan pasisan csak ennyit mondott:

Honnan tudjam, milyen ruháid vannak, legalább 200 ruha van a szekrényedben, és 1000-féleképpen láttalak benne, válassz te!

Miután nekiugrottunk még egyszer a feladat ismertetésének, ő sem a szekrényben válogatva állította össze a szettem, fejben stylingolt. 

eljen-iden-a-kenyelem-es-a-stilus-kez-a-kezben-jarnak-ezek-lesznek-a-tavaszi-cipotrendek

Éljen! Idén a kényelem és a stílus kéz a kézben járnak – ezek lesznek a tavaszi cipőtrendek

Még alig érkeztek meg a legújabb kollekciók a boltokba, de már most látható: szuper szezon vár ránk – már ami a trendeket illeti. Izgalmas fazonok, különleges kidolgozások, igazi kedvcsináló, energikus színek. Ráadásul nemcsak a ruhák, de a cipők is elrabolták a szívemet!

Íme 3 idei cipőtrend, amivel nem lehet betelni! 

Az első kérése az volt, hogy mindenképpen boyfriend vagy ülepes farmert viseljek (akárcsak Mojzi), mert ő azon kevés pasik egyike, akik szexinek tartják ezt a fazont. Nem volt szerencséje, épp mosásban voltak, de nem esett kétségbe, mert rögtön tudta, mi a jolly joker szett: maxiruha bőrkabáttal, tornacipővel és mindenképpen karika fülbevalóval. 

Küldetés teljesítve: imádtam viselni ezt a szettet, bár talán más maxiruhát választottam volna, a stílust eltalálta, jól éreztem benne magam.

Forrás:
VOUS

Összegzés

Mottóm: az a divat, amiben a nő jól érzi magát, így a végeredményt látva ki tudjuk jelenteni, hogy ez a négy pasi, igenis ért a divathoz: mindannyiunkat sikerült úgy felöltöztetni, hogy jól érezzük magunkat a kiválasztott ruhákban.

Bravó, fiúk!

Ajánlott cikkek