Egyéb kategória

Demcsák Zsuzsa felmondott, szesztilalmat vezettek be A Nagy Duettben, és megnézhetitek Kim K. retusmentes fenekét

Nagy eseményekre ébredtünk kedd reggel is. Körülnéztünk a sztárvilágban, mi a helyzet. „Csak” ezek.

vous - 2017.04.25.
Demcsák Zsuzsa felmondott, szesztilalmat vezettek be A Nagy Duettben, és megnézhetitek Kim K. retusmentes fenekét

1. Demcsák Zsuzsa femondott a Mokkában

Kilenc év után Demcsák Zsuzsa úgy döntött, otthagyja a Mokkát, többé nem láthatjuk a képernyőn reggelente. A műsorvezető maga erősítette meg a hírt: 

„A családomat választottam. Ez mindennél fontosabb az életemben. A sok baj váltásra ösztökélt, és ezért hálás vagyok a sorsnak. Azt mondják, az embernek 7 évente meg kell újulnia. Nekem egy kicsit tovább tartott, hiszen 9 évig mokkáztam, összeségében pedig 12 évet töltöttem a TV2-nél.

A szakma nagyjaival dolgozhattam, a legjobbaktól tanulhattam. Köszönöm! Nem féltem azonban váltani! Már hónapokkal ezelőtt új vizekre eveztem, az üzleti világba. A feladat és az erőm is több! A kihívás nagyobb! Ezért léptem, és kiléptem. Mindenkinek hálás vagyok, akivel együtt dolgozhattam az elmúlt években!

Felmondtam, mert másra vágyom. Egyelőre. Aztán majd alakul, vagyis inkább már én alakítom!

Biztosan találkozunk még! Még hadd írjam le gyorsan a családom reakcióját!
– Képzeljétek, felmondtam!
– Jó anya, de csütörtökön matekteszt.”

– írta Zsuzsa a Facebook-oldalára.

Objektum doboz

2. Szesztilalmat vezettek be A Nagy Duettben

Eleve furcsa, hogy az ember miért iszik alkoholt munka közben, de a szereplők szerint ez kell, hogy oldják a feszültséget. A Bors lehozta, hogy Csipa és egyes versenyzők is rendszeresen fogyasztanak alkoholt a műsor alatt.

A produkciók alatt nem iszom, csak előtte és utána. De nem csak az én szekrényemben lehetne körülnézni…

– mondta, majd hozzátette: „Kell a feszültségoldás, segít, hogy jobban működjek a színpadon. De berúgni sosem szoktam, nem iszom egyedül, alkalmi ivó vagyok, és csak jó minőséget fogyasztok, ami a harmincéves karrierem alatt még nem okozott gondot.”

Az ügyben a friss vőlegény, Kasza Tibi is megszólalt a lapnak: 

„Az adások alatt nem vagyok hátul a backstage-ban a versenyzőkkel, így nem igazán tudom, hogy pontosan mit csinálnak. De inkább a korábbi szériákra volt jellemző, hogy lazításként együtt iszogattak, és előfordult az is, hogy valóban túltolta valaki az alkoholt.”

3. Kim Kardashian feneke retus nélkül

Twitteren terjed egy fotó, amelyen mindenki megcsodálhatja Kim Kardashian popsiját mindenféle Insta-trükk nélkül. Kimet Mexikóban kapták le a fotósok. Hmmm…

Objektum doboz

Ajánlott cikkek