Egyéb kategória

Most akkor mi a helyzet a szakadt farmerrel? Hordjuk vagy ne?

Hogy egy klasszikust idézzek félig: „Érzem a tavaszt, érzem az illatát, ahogy a levegőt SZAKADT FARMER járja át!” Merthogy beköszöntött a jó idő, ami előcsalogatja a pucér bőrfelületeket. Még a minik hódítása várat magára, de a szakadt farmer már nagyon téma. Hordjuk vagy ne hordjuk? 

vous - 2017.04.26.
Most akkor mi a helyzet a szakadt farmerrel? Hordjuk vagy ne?

Andi már írt nektek azokról a beszólásokról, amit mi, szakadtfarmer-rajongók megkapunk – ó, mennyire igazak is! Valahogy az idősebb generáció fejében még ördögtől való a szakadt farmer.

Amikor arról írtam, hogy nem értem, miért kell Kékest mászni magas sarkúban már említettem, hogy kirándulásom során az idős hölgyek hangosan kinevettek, mert szakadt farmert viseltem. Ezúton sem szeretném megbántani őket, de ez nem az én problémám. 

Nagy a generációk közötti különbség, na de ennyire?

Objektum doboz

Itt jön képbe az „ezek a mai fiatalok” örök érvényű mondás. Nem szeretem, amikor az idősebb korosztály elfelejti, hogy ők is voltak fiatalok. Amúgy is az a baromi ciki, ha valakit az öltözékéért nevetünk ki – nem a szakadt farmer.

Ez a fazon trendi, divatos, sok fiatal hordja, mert jól érzi magát benne. Úgy gondolom, két szabálya van a szakadt farmer viselésének. 

1. Stylisttanuló Nórink ebben a cikkében már boncolgatta a szakadt farmer igen/nem témát, ő így fogalmazott: 

A kutya szájából kiszedett szaggatott nacik …  egyáltalán nem szexik!

A korábban visszafogottan szaggatott boyfriend farmer mára óriási lyukakkal tarkított darab lett. Határozottan gáz. Igen, még akkor is, ha egy hálós harisnyával próbáljuk menteni a helyzetet. Az óriási lyukak igénytelenül hatnak, pláne, ha mindent megmutatunk, amit egyébként egy 'rendes' farmerben nem tennénk ki a kirakatba.”

farmer_illusztr_1-1

Igenis minden alkatra létezik a tökéletes farmer – divatgrafika, amely segít a vásárlásnál

Farmervásárlás során gyakran találkozhattok olyan kifejezésekkel, amelyeket nem árt megjegyeznetek, hiszen ezek segítségével tudjátok a megfelelő fazonú és méretű ruhákkal bővíteni a ruhatáratokat. Persze ha nehezebben boldogultok, nyugodtan kérhettek segítséget az eladóktól, vagy farmervásárlás esetén az üzletekben kihelyezett magyarázó ábrák is segítségetekre lehetnek.

Cikkünk folytatását ITT találjátok.

Tehát ha leültünk a metrón és a szakadás csak még nagyobb lett, akkor jobb elfelejteni a nadrágot, vagy befogni otthoni cuccnak, kertészkedéshez, szobafestéshez stb. Amiről már ti magatok sem tudjátok biztosan eldönteni, hogy hordható-e még, akkor jobb megválni tőle, bármennyire is fáj.

2. A visszafogottan vagy közepesen szakadt farmert viszont üdvözöljétek, csak ne vegyétek fel:

  • alkalmakra
  • a nagyihoz családi ebédre
  • 50+ közönségnek (ha nem akartok magyarázkodni)

Ne felejtsétek el, a szakadt farmer is csak egy trend, ha tetszik, viseljétek kellő magabiztosság, ha nem, akkor ne, de akkor se nevessetek ki másokat érte!

Ajánlott cikkek