Egyéb kategória

„Bármikor cserélnék a bundájába belekapó széllel!” – a legcukibb pomerániai törpespiccek az Instagramról

Ma van a táncművészet világnapja, és hát mi másról is beszélhetnénk ilyenkor, mint a... KUTYÁKRÓL! Spicc naptémánk alkalmából engedjétek meg, hogy a szerkesztőség kutyabolondja, azaz én, ódákat zengjek a világ egyik legcsodálatosabb kutyafajtájáról: a pomerániai törpespiccről.

vous - 2017.04.29.
„Bármikor cserélnék a bundájába belekapó széllel!” – a legcukibb pomerániai törpespiccek az Instagramról

Vannak napok, amikor a kanapén fekve, a lelógó kezem ujjait belemélyesztem a szőrös szőnyeg legmélyebb bugyraiba, becsukom a szemem, és egy pillanatra elképzelem, hogy valójában egy pomerániait simogatok.

Más napokon egészen odáig merészkedem, hogy célirányosan elmegyek az egyik belvárosi vintage üzletbe, ahol a tulajnak két ilyen kis szőrmókja is van – és a boltban töltött tíz percből nyolcat a kutyák simogatásával töltök. (Na jó, igazából kilencet.)

Sőt, azt tervezem, hogy a jövő szombatomat az „Első Pomi és Spicc Találkozó” névre keresztelt eseményen töltöm majd. Hogy mit fogok ott csinálni kutya nélkül? Fogalmam sincs, de ott a helyem!

Hogy beteg vagyok-e? Biztosan – de nem szégyellem.

Az internet a macskákra van nagyon durván rápörögve, én meg a pomerániai törpespiccekre. Nem vagyunk egyformák, fogadjuk el.

Objektum doboz

Hogy lesz-e valaha ilyen kutyám? Szinte tuti, hogy nem, és ennek két oka is van:

  1. mert ez az egyik legdrágább kutyafajta;
  2. mert ha úgy érezném, hogy beleférne az időmbe és az életmódomba egy kiskutya, akkor is inkább menhelyről választanék.

Ez egy olyan vonzalom, amit még én sem értek, de most megmutatom nektek az Instagram legnépszerűbb pomijait, hátha kedvetek támadna csatlakozni az egyszemélyes fan clubomhoz…

Boo, a világ legcukibb kutyája

Ő az, akit hivatalosan is a világ legcukibb kutyájaként tartanak számon. Mondjuk a képeket látva ez nem is szorul magyarázatra…

Az egész állat olyan, mint egy gondosan megtervezett plüss, amit azért teremtett a Jóisten, hogy minél több ember élvezhesse a cukiságát.

A mértani pontossággal formára nyírt kutyát bármikor bébiszittelném. Ezúton is üzenem a gazdájának, hogy ha nyaralni szeretne menni az állat nélkül, forduljon hozzám bizalommal.

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Princess Paris Junior

Ő nem más, mint Paris Hilton ölebe. Tehát ő az, akinek valószínűleg az egyik nyakörve kerül annyiba, mint az én éves albérleti díjam. A tutiba születni kell, és neki sikerült.

Magyar viszonylatban Szabó Zsófiról tudom, hogy szintén pomerániai törpespiccekkel nyomul, és milyen jól teszi! Hogy úgy mondjam, ő nem álmodja az életét, hanem éli az álmait.

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Furby és Bunny

A kedvenc párosom. Életem legsötétebb szakaszában egészen odáig süllyedtem, hogy üzenetben küldtem nekik egy szívet Instagramon. És képzeljétek, válaszoltak! Hogy mit írtak? Ezt: <3

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Yasmin és Luigi

Szintén párban nyomulnak, és milyen jól teszik. Igaz, a két kutya együtt már kiakasztja a cukiságmérőmet. Nagyvilági életet élnek, azaz nemcsak a parkba ugranak le sétálni, hanem néha egy-egy ékszerüzletbe vagy dizájnerboltba is benéznek. Mondjuk az már ránézésre is látszik, hogy egy (vagy két) pomerániainak van stílusa…

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Murphy

Murphy a csokibarna színével és a hosszúra hagyott szőrével rabolja el a szíveteket. Ő az, aki úgy néz ki, hogy azt nem lehet jóleső jajgatások nélkül feldolgozni. Jajjjjjj, hát milyen aranyos már!!!

Bármikor cserélnék a bundájába belekapó széllel! Bármikor!!!

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Ajánlott cikkek